Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
daga współczuje, pamiętam jak ja chcialam urodzić i wysilałam się na wszelkie sposoby i nic nie dawało efektów, juz ryczałam po nicach, miałam dosyć tego wielkiego brzucha, a później jak Cypi był juz z nami i nie dawal spac to chcialo sie go jeszcze wsadzić 
Dlaczegotak miłego wypoczynku życzę.
Joaś Dziękuję
U Nas w końcu pogoda jakaś bardziej wiosenna się zrobiła, zaraz lecę na spacerek.
We wtorek robię badanka (tokso-powtarzam, cytomegalie, p/ciala antykardio, progesteron i hormony tarczycy) Niewiem ile się czeka na nie wszystkie, tokso juz kilka dni a reszta hmm niewiem czy sie wyrobię.
Jeszcze ide do gina w tym tyg prosić o czystosc pochwy i myśle żeby zrobić usg. Co o tym myślicie?

Dlaczegotak miłego wypoczynku życzę.
Joaś Dziękuję
U Nas w końcu pogoda jakaś bardziej wiosenna się zrobiła, zaraz lecę na spacerek.
We wtorek robię badanka (tokso-powtarzam, cytomegalie, p/ciala antykardio, progesteron i hormony tarczycy) Niewiem ile się czeka na nie wszystkie, tokso juz kilka dni a reszta hmm niewiem czy sie wyrobię.
Jeszcze ide do gina w tym tyg prosić o czystosc pochwy i myśle żeby zrobić usg. Co o tym myślicie?
Pewnie po synku.Hahahaha mój też blondyn..jedyny w rodzinie
Ja tylko na cytomegalie chyba tydzień czekałam,a tak to wszystko prawie od ręki.Tylko cyto i tokso zrób w dwóch klasach koniecznie,ale pewnie wiesz;-)

Jest elektroenergetykiem w Elektrowni Turów, ma odpowiedzialną pracę,ryzyko za siebie innych,jeszcze by coś się stało
. Teraz leży plackiem, a właściwie to śpi. I dobrze. Jutro wyjeżdżamy do szpitala w Szklarskiej, może się nie zdążyliśmy zarazić. A mąż na antybiotyku myślę, że lepiej sie poczuje.