• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Melduję Się
Wczoraj już byłam tak padnięta,że nie miałam sił pisać. Ok. Od początku - byliśmy z J. wczoraj u gina i dzięki Bogu szyjka długa i zamknięta na 4 spusty :-D miałam na wizycie troche twardy brzuch więc doktorek zalecił mi teraz brać fenoterol 6Xdziennie po pól tablety z przerwą nocną. powiedziałam jemu, że chciałabym go brać najdłużej jak to możliwe - a on na to,że zobaczymy ponieważ przez ten lek moje serce szybciej bije i serce Maluszka także..No ale nie ma co, pomaga na te skurczybyki..

powiedział, że mogę chodzić ale się oszczędzać - co zresztą robię i właśnie sobie poleguję :-)
A! Witam serdecznie nowe Kobietki :-)
Dlaczegotak;
na pewno wypróbuję Twój przepis :-) a co do malin - to nie maliny wywolują skurcze - tylko napar z liści malin - i to podobno tak jest :-D
Batoniczku;
trzymam kciuki z Was - odezwij się.
Jeżyczku;
bardzo się cieszę, żę Synuś zdrowy :-)
Daga;
Twój Maluch jest bardzo mądry - on wie, że nogdzie mu lepiej nie będzie :-D
Izulka;
Nie denerwuj się tylko wypoczywaj.. Ja widzę podejście do nauki mojej 16 letniej pasierbicy... bez komentarza..Kedyś młodzież miala jakieś ambicje a dzisiaj... ech,.... lepiej nie mówić..
Maggie;
Ty Kobieto chrapiesz:-D ja mam ten problem z Jackiem - całą noc go trąca i zwracam uwagę aby nie chrapał bądź położył się na lewym boku - wtedy śpi spokojniej
a tak w ogóle to życzę Wam wszystkim Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :-)

reklama
Witam Was kochane dziewczynki.
Z okazji Naszego święta to dla kazdej z Was:

Przyjmij życzenia Babko kochana od drugiej Baby z samego rana, niech Twój dzień cały będzie radosny, trzymaj sie Babo, aby do wiosny! :-)

Toluś i Batonik - trzymajcie się.Musi byc dobrze!! czekamy na Was.
pozdrawiam i ściskam wszystkie Panie, również, te które dołączyly w ostatnim czasie.
Milego weekendu

Hej,a ja dostałam kwiatka od syna:-D
Tak po za tym to tak jakoś ogólnie:baffled:
Idę smażyć placki z jabłkami.
Pozdrawiam wszystkie Babki:tak:
Pa.

Wszystkiego dobrego Wszystkim Kobietom :-)
Ja miałam:wściekła/y: dzisiaj poranek. O 6.40 przyszedł i obudził cały dom facet, chcąc pożyczyć forsę na wódkę. Wyobrażacie sobie!!!Mój mąż poszedł i coś tam z nim rozmawiał. Znamy go z widzenia, wiem, że ma kłopoty z alkoholem. Mojemu chłopu oberwało się ode mnie, że pewnie kiedyś go "zasponsorował", to się gościowi przypomniało. No i czar poranka leniwego,bez pośpiechu bo ja i dzieci wolne od szkoły-prysnął. I o 9.00 byliśmy już na zakupach. Ale dałyśmy się z córeczką udobruchać kwiatkami i prezencikami. :tak:
U nas piękne słońce, 15 stopni idę sadzić bratki w skrzynkach. Miłej soboty.

Hej babeczki.

Wszystkiego najlepszego...

Byłam na spacerku - 3 km pod górkę (podobno powinno działać)

Załączniki

• słoń.gif
    słoń.gif
    11,5 KB · Wyświetleń: 106
Cześć.
Jeny ja znowy opóźniona, niewiem co sie dzieje u Was :zawstydzona/y:

Na początek ten bukiecik tulipanków z okazji dnia kobiet dla Was :)
imgphpxt2.jpg

Ja już po @ więc teraz "trudny" miesiąc przede mna ;-)

Ide doczytać co u Was.

Cyprysiowa;
ale ładniutki avatarek :-)
Daga;
może pomóc a nie musi :-) ja podeszłam pod taką jedną dużaą górę i na drugi dzień szpital...
moja kumpela po terminie chodziła, sexsiła i nic :-D:-D :-D niech Małżuś pomasuje sutki - oksytocyna się wytwozy i może, może..

reklama
Hej babeczki.

Wczoraj sobie jeszcze dołożyłam i wieczorem pojechaliśmy w rajd po centrum handlowym. I co ??? Brzucho całą nockę twardniał i tyle.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zaraz idę chłopa na spacerek wyciągnąć.

Miłej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry