• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

miroslava witaj i pisz jak najwięcej i gratuluje fasolki niech rośnie zdrowa

betti nie ma chyba na świecie nic cudniejszego niż słuchać tego bicia:-)

dlaaczegotak mi treż mi też mi też 1!!!!!!!!! ja też chce mieć takie pazurki zrobisz mi?:-D:blink::blink::blink::blink::sorry2::sorry2:

reklama
Idę zmykać r4obić obiad my oczywiście sledzie (w piątej jemy śledzie na zmianę z rybą albo naleśnikami) a mały pierożki ruskie zapraszam jak ktoś ma ochotę:-)

Dziewczyny,
sprawdziłam matury próbne,:szok: niektóre przyprawiły mnie o zawrót głowy, ale na 30 prac tylko jedna nie zdała. Nie cieszę się z tego bo - może jak słyszeliście- były przecieki z maturalnych testów. Gotowe pojawiły się dzień wcześniej w internecie:wściekła/y:. młodzi nawet nie wiedzą jaką krzywdę sobie robią. Mieli szansę się sprawdzić, przecież to próbna. Widzę w pracach moich uczniów, że niektórzy dotarli do tego co było w internecie.:no: Po co traciłam dwa popołudnia na poprawę skoro jest niemiarodajna?
Zostawiam to za sobą bo od poniedziałku jestem z moimi dziećmi w Szklarskiej Porębie w szpitalu pulmonologicznym. Posiedzimy 8 dni , trochę się pohartujemy. Może będą po zabiegach miały mniej infekcji. Polecam ten szpital- główna siedziba w Karpaczu- jak ktoś ma problemy z choróbskami i alergiami. Świetni fachowi lekarze. Skierowanie na badania i leczenie bierze się od rodzinnego.

Hejka :-(

Młody zamiast się pchac na zewnątrz zafundował sobie czkawkę. Specjalnie wyciagnęłam chłopa na łażenie po marketach... Ja padam na twarz - w brzuchu trwa szaleństwo...:wściekła/y:

Miroslava - mój młody jest spóźniony o równiutko 2 tyg. Niemartw się więc. Jasiul nadrobił opóźnienie w 10 tyg i teraz już leci zgodnie z kalendarzem.

Betii - gratulacje fasoli.:-D

Maggi - ja chrapie i gadam przez sen, a mój chłop ostatnio zaczął ze mną rywalizować ( dołączył jeszcze do tego zestawu zgrzytanie zębami) więc nocka wygląda ciekawie...heheheheheh

Pozdrawiam resztę babeczek

reklama
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet całej ekipie

kwiat.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry