Cześć dziewczynki,
nie dam rady odpowiedzieć każdej z osobna chociaż bardzo bym chciała (może później spróbuję).
Witam wszystkie nowe dziewczynki!!! Gratuluję nowych fasolek w brzuszkach!!
Daga i Ewa - co by tu Wam powiedzieć...no nie wiem....trzymajcie się na porodówce, słonko za oknem to i maluchy zaczną "domki" opuszczać.
Batonik - daj znać co powiedział lekarz w sobotę!! trzymam kciuki!!
Tolka - za Was też kciukasy trzymam.
Maggie - fajnie ze żurawinki pomogły
Jezyk - super ze Kacperek już zdrowy
Izulka - milego pobytu w senatorium
Joaś - i jak u fryzjera? a jak Mateuszek?
Dlaczegotak - jak tam na wyjezdzie?
co z
Dorotką??
Cyprysiowa - z badanek to ja robiłam toxo, cytomegalię, chlamydię, USG narządów rodnych, morfologię, mocz, poziom cukru, przeciwciała antykardiolipinowe i antykoagulant toczniowy. Z hormonów to TSH, ft3, ft4 i prolaktynę I i II. Większośc badań miałam praktycznie od razu tylko na chlamydię i przeciwciała antykardiolipinowe czekałam odpowiednio 2 i 3 tygodnie.
Cfcgirl - fajnie ze maluszkiem wszystko w porządku!!
Słodziutkie - pozdrawiam!!:-)
A ja zrobiłam w piątek badanie na prolaktynę I i II i..... I wyszła mi w normie bo 12,02 (norma jest między 6 a 29,9) ale za to II wyszła mi za duża, bo 199,7 :-( jutro idę z wynikami do ginka i zobaczymy co z tym zrobić. Czy któraś z Was miala za wysoką prolaktynę? Joasiu pamiętam ze Ty miałas za wysoką. Brałaś może Bromergon?Jeśli tak to jak się po tym czułaś? bo podobno samopoczucie jest po tym byle jakie:-(
A tak poza tym to mam trochę doła bo raczej nici ze staranek w tym cyklu :-( - mąż był ostatnio chory (zatoki) i dostał trochę leków (w tym antybiotyk) a choroby i leki raczej nie wpływają korzystnie na jakość nasienia. Teraz co prawda już antybiotyku nie bierze (wziął tylko 4 tabletki) i czuje się już dobrze, ale zanim "chlopaki" dojdą do siebie to troche może minąć ....i do tego jeszcze ta moja za wysoka prolaktyna....:-(
pozdrawiam serdecznie!!! pa, pa!!