Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W pracy dobrze mało płacą ale jest fajna atmosfera, ja robię swoje i nikt mi nie gdera że za długo itp. Umowę mam do grudnia 2009r .Kinguś.. i jak nastrój świąteczny u Ciebie? Jak w pracy? Na ile masz umowę? Popatrz jak szybko zleciał czas...cykl starankowy u Ciebie ...hmmm po cichu już trzymam kciuki by udało Wam się jak najszybciej. Musisz nałapać duzo nowych fluidków by cuda zdziałały .
Ja mocno trzymam kciuki za Twoją siostręMoja siostra 23 grudnia bedzie starac sie o dzidziusia przez invitro po raz 4 lub 5-ty w tym roku

Oj biedactwo, przytulam CięTrudno mi bo mąż jest gdzie indziej. Przez internet rozmowa nam nie wychodzi i tym bardziej mi smutno. A myśli wariują strasznie.

Dziewczynki tylko pozytywne myślenie bo pojadę do Was i dostaniecie lanie ;-)Mi tez sie dzisiaj sniło poronienie, ale po przebudzeniu i kolejnym zasnieciu snilo mi sie ze karmie malenstwo i badz tu czlowieku madry...........
Super, że jesteś już z nami;-)Mam już kompa,,hehehe jaja radość bo mogę pisać z Wami wieczorami.
Dziękuje łapię i pochłaniam ;-);-)
Kingusia......wysyłam fluidki na te pęcherzyki:-):-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ktoś musi porządku pilnować.ja na posterunku choc wszystkie poszły spac:-)siedzę sama w domu.
Jakie szczęście :-)i wiecie co się stało,,,,,,jak wróciłam,,,,to przyszła sasiadka z drugiej klatki i spytała,czy cos nie zgubiłam,,ja że tak,że obrączkę męza,ona na to że znalazła ja na parkingu....wbita w ziemi,e...
Złapane ;-)Dla starajacych się przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gratulujęw końcu przyszła @!!hura
życzę Wam miłego dnia!
Ja pierwszą miałam normalną druga za to była dziwna tylko taki brudny śluz.martwi mnie jedna rzecz przy tej @
w sumie to głupio tak pisać na forum ale ta @ wygląda jak krwawienie po poronieniu , i tkanka ok 2 cm , miała któraś z was coś podobnego??