Maggie2412
Fanka BB :)
Mbieg, Magda przytulam. Bedzie jeszcze dzidzia w Twoim brzuszku, napewno
.
Slodki masz ten awatarek :-)
.Slodki masz ten awatarek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.

.
)
Moje kochane mamuśki tak bym chciała być w ciąży...
Maggie2412...czy myśmy sie nie spotkały kiedys na live?? bo cos mi sie znajoma wydajesz, zwłaszcza jak na zdjęcie patrzę....
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/o-badanich-hormonalnych-dla-starajacych-sie-2398/mam prosbe...moze któras to ma bo ja jakos nie moge odnalesc...potrzebne mi takie cos jak wartosci progesteronu, estadriolu i innych hormonów w poszczególnych dniach cylku...moze ktos ma....bede wdzieczna

A zarazić się można w każdej chwili i przejść nawet bezobjawowo.Dlatego,mimo,że to taki niebezpieczny (dla ciąży) wirus,to nie bada się obowiązkowo ciężarnych.Bo nawet jeśli wynik jest dobry,to można się zarazić nawet na drugi dzień,a leczyć w ciąży się nie da.
Chciałam się tylko podzielić zdobytą wiedzą,bo różne sprzeczności się pojawiały.
W każdym razie się nie martw.