• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also brak mi słow ..... Zycze dla Twojej mamy duuuuuuzo zdrówka:-( A tobie siły, kochana badz dzielna:-(

Aga Aj mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojniejsza i głowka Cie nie bedzie bolec.....

Pati moje gratulacje ajesli chodzi o witaminki to ja brałam Folik a potem Feminatal ..... teraz tez przed zajsciem w ciaze bede brała Folik - tak polecila mi doktorka

Edytko czyzby ciag dalszy remontu????

reklama
Witam Was kochane.
Miruś, jestem, jestem, duzo spaceruję po dworze, tam mniej zapachów i mniej mdli.
Also, nie wiem co Ci napisać, rozumiem Twój strach i ból. Wiem, z własnego doświadczenia, że jest ciężko, i niestety Ja nie znalazłam dobrej drogi ewakuacyjnej z tej sytuacji. Dziś Dzień Babci, Poszłam do Mamy na cmentarz, do teściowej tez pójdę. Pomyślałam,że moje drugie dziecko nie pozna żadnej Babci. Ola przynajmniej je pamięta.. Smutno mi.
Aguś AJ, przyjdzie czas, uwierz mi. Dziękuję za wszystko.
Luizo, cieszę się i gratuluję. Przejdziesz te 10 tygodni i będzie dobrze. Ja biorę duphaston, ale to zalecenie endokrynologa a nie ginekologa. Biorę też witaminy od początku. Dużo wymiotowałam, mówiono mi ,że dobrze, bo uzupełnię braki, ale nie wiem czy to słuszna decyzja była. Mam nadzieję,że nie zaszkodzi.
Bardzo serdecznie Wszystkie niewymienione pozdrawiam
Aguś Irl, ładna ta bluzeczka, będzie Ci ładnie w tym kolorze, bo masz ciemne włosy.

Kupiłam sobie dziś ciśnieniomierz z pomiarem tętna, później oddam Tacie, a przez ten dobór leków tarczycy muszę mieć kontrolowane ciśnienie. Miałam już dość biegania do przychodni. Na allegro nie był taki drogi.

Ostatnia edycja:
Mnie niby nie było długo, ale zawsze podczytywałam co u Was słychać. Czasami potraficie trzymać w takim napięciu, że nie da się o Was nie myśleć :-D

A u mnie jak zwykle do wielkiej d..., a że u mnie to już standard, więc powoli zaczynam sie przyzwyczajać :-( A dzisiaj mija też dokładnie rok jak urodziłam moje śliczne dwa Cudeńka :sad:
Niunia zobaczysz w końcu zaświeci dla nas słońce.
Nie może być ciągle źle musi być w końcu lepiej.

Oj kochana :-( Przykro mi , nie wiem co powiedzec..... Czasem musimy poczekac choc to trudne , wytrwałosci i jeszcze raz wytrwałosci Tobie zycze bo tego potrzebujesz..... A co do lekarzy zdarza sie ze sa tacy ktorzy nie powinni leczyc ... Szkoda tylko ze ludzie pozniej na tym cierpia:-( Widzisz u mnie w miesci to prawie kazdy lekarzma cos na sumieniu......

Andzi....dziękuję...za wszystko!
Ptysia...tulę Cię...dobrze,ze wkońcu trafiłaś na konkretnego lekarza to rzeczywiście bardzo wazne....ja tez wiele razy słyszałam komentarze typu "kto te ciąże prowadził"......:wściekła/y::-(..
Carri...Wam takze się uda....
Kinguś,Karola...miło Was widziec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry