reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dobry wieczór i dobranoc
już późnawo.......

Agi , Ozkane dobrze że jesteście..... cóż BB jest jak nałóg ale taki pozytywny bo pomaga......
jeśli zniknę z BB to będzie oznaczało że już zrezygnowałam z walki o moje maleństwo..... ale mam nadzieję że tak się nie stanie..... chociaż ostatnio bywa róznie.....

Carri zaraź mnie troszkę swoim szczęściem.....

Agusia jak syneczek???????

AJ buziaczki, może i dla nas też zaświeci takie piękne słoneczko

kocham was wszystkie i dobranoc

Eh....muszę zmykac połozyc Gosię spac....jakby mnie M nie wpuscił do kompa...to zyczę Wam wszystkim dobrej i spokojnej nocy.....
015.gif

a jutro samych dobrych nastrojów.....
018.gif
031.gif

Witam się z Wami wieczorowo...
Już po wycieczce.. było super.. i mandacik za szybką jazdę :szok::zawstydzona/y:

Ale mimo wszystko mandat nie przysłonił szczęścia z wycieczki.

Edytko cieszę się że napisałaś! Martwiłam się o Ciebie i nie raz nie dwa.. wołałam za Tobą.

Agatko!!! Ty wiesz co chcę Ci przekazać "cholerko" jedna! Broniu tutaj na zdjęciu całkiem inaczej się prezentuje ... jak rasowy królik.. a ja dzisiaj powiem Ci jadłam pyszny pasztet z królika :-p

Dobrej nocki w takim bądź razie Agulka.. Gosia o tej porze jeszcze nie śpi?:szok::-D

Dziewczynki cieszę się Waszym szcześciem a jak się smutacie smutam się razem z Wami.

Gabi - nie chcesz - nie namawiam na zwierzenia w internecie. I niestety nie umiem Ci więcej pomóc jak tylko wspraciem na BB i modlitwą którą daję "Ci" codzień.
Trzymaj się i wiedz że masz nas..choć czasem pochodzimy z różnych zakątków Polski, pomagamy sobie jak niejeden pseudo przyjaciel na miejscu - cokolwiek to znaczy - jesteśmy z Tobą.

Zdechlunku cieszę się ze jednak to zwolnienie przeszło..

Haniu nocna Twa waleczność mi się podoba! Tak trzymaj nie daj się tym skur**** wykorzystywać.. Taaaaa gadki "jest pani dobrym pracownikiem" dopóki pani nie zajdzie w ciążę :angry::wściekła/y:
Działaj ale teraz również z M :-p

Scarlet(Haniu) jestem jestem ale co dzień nie piszę o wszystkich.. tylko o tych co się pokazują albo których "mam w pamięci"... bo co dzień wywoływanie kogoś też jest bez sensu...:sorry2:

Maja Twój Wielki Dzień zbliża się nieubłaganie.. czy trema jest?

reklama
czesc Slodziutka. Tak dzien sie zbliza wielkimi krokami, a ja o nim nie mysle bo mnie skreca z bolu. Lekarz zalecil brac na razie hepatil, bo to raczej watroba po ketokonazolu :baffled: . to bole bole napadowe :baffled: jak nie przejdzie to trzeba bedzie czyms mocniejszym ten bol postraszyc, ale pewnie badania wtedy tez :baffled:
mam nadzieje ze przejdzie do soboty, bo pojde w pol zgieta i nici z wystepu w czerwonych bucikach :crazy:

Do góry