• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mam pytanie czy można zacząc brac tabletki antykoncepcyjne już od pierwszej @ po zabiegu? My na razie chcemy poczekac z kolejną próbą. Chociaż chyba jeszcze bardziej chcę miec dziecko niż wcześnej, ale bardzo się boje.

Karola ja tylko prywatnie sie lecze i chodze na badanka wiadomo ze ginek nawet prywatnie nie zleci zadnych badan trzeba sie o wszytsko prosic !!!!!!
kochana sluzba zdrowia
szlag mnie trafia ze na skladki kase mi kradna !
a i tak z tego nic nie mam !
ja muszę zmienić lekarza bo ten nasz się trochę chyba przyczynił do poronienia, jak miałam krwotok w 6 tyg. nie plamienie to od razu pojechaliśmy do niego a on dał mi luteinę i wysłał do domu a kogokolwiek pytam to inne dziewczyny trafiały od razu do szpitala a ten palant wysłał mnie do domu i ani me ani be ani pocałuj mnie w d...

Witam dziewczynki :-)
Gabi kochanie wszystkiego naj naj najlepszego oby mąż Ci sie dobrze sprawował mały szkrabik był grzeczny jak aniołek a dzidzia w brzuszku jeszcze chwilę posiedziała :-)))

reklama
Mam pytanie czy można zacząc brac tabletki antykoncepcyjne już od pierwszej @ po zabiegu? My na razie chcemy poczekac z kolejną próbą. Chociaż chyba jeszcze bardziej chcę miec dziecko niż wcześnej, ale bardzo się boje.
ruda jak ja rozmawiałam z lekarzem to powiedział że można tylko trzeba zrobić badania odnośnie hormonów żeby dać dobre, bo jak lekarz przepisze obojętnie jakie to później możesz mieć problemy z zajściem w ciążę, więc musisz chyba udać się do dobrego ginekologa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry