• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

u mnie bez zmian niestety jutro mam kolejna wizyte u pulmonologa pewnie kolejny antybiotyk dostane buuuu. Ogólnie ten tydzien jest jakis zwariowany codziennie mam gosci haha we wtorek babski wieczor, wczoraj niestety nie był dobry dzien wrrrrr, dzis kumpela była i tak jakos leci

reklama
Kinus a nie myslalas zeby isc na zwolnienie lekarskie :confused:
nie mozesz sie kochana denerwowac
wstretne babsko :wściekła/y::crazy:
Mam spokojną pracę;-) i blisko ale zobaczymy co lekarz powie w czwartek.
Mój szef wie, że jestem w ciąży i włączył się w dyskusję i karze mi się nie denerwować.

u mnie bez zmian niestety jutro mam kolejna wizyte u pulmonologa pewnie kolejny antybiotyk dostane buuuu. Ogólnie ten tydzien jest jakis zwariowany codziennie mam gosci haha we wtorek babski wieczor, wczoraj niestety nie był dobry dzien wrrrrr, dzis kumpela była i tak jakos leci
Mam nadzieje, że tym razem pomoże.

to świetnie na pewno wszystko bedzie dobrze a kinia nie możesz się denerwować olewaj jakieś rury które cię denerwują.
Dzięki;-)

wiecie jak sie wczoraj zdenerwowalam dostałam rachunek za kom. i prawie zemdlałam 271zł szok normalnie dzownie do nich i mowie ze sie chyba pomylili a bab mi gada ze rooming za 50zł no i reszte przegadałam i tak wyszło wqrzyłam sie na maxa wysłaął mi jakiegos smsa z kodem sprawdziałm faktury i sie okazalo ze ci idioci na jednej fakturze podliczyli abonamenty z 2 tel a ze oba sa na moja mame to se policzyli razem 1,5h godziny do tego dochodziłam mama wziela mi kiedys tel i tak juz został na nia teraz wiziela sobie na abonament no to doliczyli jej aktywacje i abonament do tego mojego wrrrrrr palanyty zadzownilam jeszcze raz i poprosiłam zeby osobne rozliczenia przesyłali ufff to sie napisałam haha

bananiaro czy ja mam juz sie bac? ;-) hahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry