• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja dzis zaszalałam mam mi dała kase na urodziny i powiedizłą ze jak nie kiupie sobie czegos do ubrania tylko przejemy ta kase to mi w łep da to poszłam do lumpa hahaha kupiłam spodnie sweterek i bezrekawnik zapłaciłam 40zł potem poszłam do sklepu kupiłam dziny z przeceny i sweterek a co r4az nie zawsze 2 nie wciaz tylko moj nowy rozmiar mnie przerazil 40 ;o;o to szok jakis jestem gruba jak swinia

reklama
Alicju kochanie juz dupe smaruje cebula hahahaha ;-) jeny ja musze schunac przynajmniej 7kg jak narazie tylko gadam ze musze i nic z tego nie wynika wlasnie wszamalam prawie cala bombonierke mauxion wrrrr nie dobra dziwewucha ze mnie

ja tez dałam 20 i leza idealnie tyle samo by wyszło jakbym kupiła maretaiałm i sama uszyła albo i drozej

dzis byłam u M w domciu u jego braciszka i szwagro obiadek dał hahah i powiedzial ze mam odtswic słodycze ;-( a ja nie umiem bez slodkiego moj organizm sam sie domaga bez czekolady nie funkcjonmuje ja go podziwiam schudł 17kg wykluczajac z diety niektore produkty no i cwiczyl tesciowa bez cwiczenia 12kg mniej a ten caly tluszcz od nich przeszedl na mnie :angry::angry::angry::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry