Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spokojnie jestem tam podłączona do sieci, codziennie po pracy będę czytała produkcję:-)Tylko się kurcze odzywaj jak wyjedziesz bo jak nie to znajdę i dostaniesz baty zobaczysz
Ja ten tydzień na rano potem weekend 3 dni prawie bo po niedzieli nocka dopiero![]()
Spokojnie jestem tam podłączona do sieci, codziennie po pracy będę czytała produkcję:-)
A ja Was czytam i oglądam jednocześnie:-) Laptopik i sieć bezprzewodowa jest super:-) Moje ulubione miejsce w mieszkaniu to kanapa;-) Kupiłam taka z leżanką aby było gdzie kompa trzymać:-)
Meble WAJNERT Slash, Meble WAJNERT sp. j. | MEBLE.pl
ja niestety u rodziców mam komputer stacjonarny, ale w domku tez mogę poogladać jednocześnie tvJa teraz też patrze na tv i pisze na laptopie i to w jakiej wygodnej pozycji :-)

ja też, juz zmyłam makijaż i zaraz wskakuję w piżamkęAle na film uciekam spokojnie popatrzeć w pozycji całkowicie leżącej![]()
ja niestety u rodziców mam komputer stacjonarny, ale w domku tez mogę poogladać jednocześnie tv![]()