• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny, ale macie wenę twórczą. Nie byłomnie chwilke,a tu taaaka produkcja. Ale udało się, doczytałam.
Witam 2 nowe aniołkowe mamusie( nie pamiętam nickow). (*) dla aniołków.
Ja ide dzis do lekarza, bo wczoraj mialam jajies dziwne upławy, niby róźowe, brązowe, przestraszyłam się, poza tym, schizuje już,czy wszystko w porządku. Już powinno być widać serduszko, czyż nie?Ide na 16.20. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was wszystkie.

ja też trzymam kciuki mocno zacisnięte!!

reklama
magdalenko38 i Ty będziesz miała zdrowego maluszka, wierzę w to. Moje obawy skończą się jak zobaczę córeczke po tej stronie świata, nie wczesnniej.
allaa,a może wyniki będą dobre? Wiem,ze wszystko dla dobra maluszka, ale może nie będzie takiej potrzeby?
iza30, kciuki zacisnięte oczywiście. U mnie w poronionej ciąży serduszko było już w 6 tygodniu a w obecnej dopiero w prawie 8! Zależy od owulki, to prawda.Będzie dobrze, musi.
marlena78, chetnie bym pomogła, ale cukiernik ze mnie żaden niestety..

cześc dziewczyneczki

Jesoooo co za produkcja juz od godziny czytam....

Madzia, Danulka wysłałam wam zaproszenia na NK, fajne z Was kobietki

Alutka zdrówka życze Emilce

Carri a gdzie ty???????? No żebym to ja musiała cie wołać?????:no:

Słodziutka heloł kochana znowu sie minęłysmy, nie martw sie u mnie humor tez taki jak pogoda.

Magdalenka38 to jednak chyba owu jak tak jajniki nawalają, to teraz do roboty moja droga

Witam wszystkie nowe dziewczynki

Marlenko, panele spoko, piesio sliczny a kanapa zmasakrowana, ale nie trzeba sie przejmowac takimi rzeczami, mój Bronek zrobił juz 3 dziury w dywanie i swiat sie nie zawalił :-)

Allaa wyniki napewno będa dobre

Ola witam cie kochana

Iza kciuki mocno zacisnięte, daj znać koniecznie po wizycie

Syla śliczny brzuszek, tylko czemu mamy nie widać???

Kasiek to niezły rozrabiaka z tego Franka bedzie.

Pozdrawiam wszystkie niewymienione dziewczynki i buziam mocno

Ostatnia edycja:
gotuję sobie młode ziemniaczki w mundurkach - zjem z solą i masełkiem:-) juz nie mogę się doczekać:-)

Agi - ja też mam nadzieję, że to owu.

Selenko - rozumiem co czujesz odnoście spokoju dopiero po wzięciu maleństwa w objęcia. Podejrzewam, że u mnie będzie tak samo.

Mircia ja juz podglądałam Adrianka na nk...... piękny maluszek....

a ty jak się czujesz..... możesz chwilkę odpocząć w ciągu dnia? a jak kolki minęły???

Agi w końcu jesteś.... już myślałam że zapomniałaś o nas....

Iza zobaczysz pięknie bijące serduszko..... nie ma piękniejszego widoku:tak:..... 16:20? będziemy z tobą.....

Andzi ależ zazdroszczę twojemu M..... może na nartach nie potrafię jeździć ale kocham góry.... już nie mogę doczekać się czerwca....

Ze mnie cukiernik też mizerny.... najlepiej mi wychodzi zjadanie ciast:-D

reklama
mircia jeszcze raz sliczniutki Adranek i poprosimy o wiecej foteczek ...

agi wiesz ja sie nie przejmuje ...bedzie nowa hihi a M to mial beke jak to zobaczyl i film krecil...

selenko ze mnie tez marny cukiernik i widzisz sama ze nawet nie wiem jak piec ciasto hihi

edytko a ja tu dzisiaj czekam na Ciebie ...gdzie jestes???

zabieram sie za obiad i bedziemy piec ciasto ...zapraszam jak ktos chetny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry