• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-D Czytam o starankach ... Ola masz rację ! Walcz ! Macierzyńswo to coś wyjątkowego i warto walczyć ! Powiedz mi a robiłaś zespół anty - fosfo ?

hej

robiłam ,robiłam i wynik jest bardzo dobry ale widzisz Aga Irl jej też nic nie wykazało a mineły jej na aspirynie te feralne tygodnie i jest wszystko ok

reklama
Witam Was serdecznie!
Marzenko śliczny piesek, mój wymarzony.....Szkoda tylko, ze taki szkodnik z niego:tak::tak::tak:.
Kasiu ale masz pamięć, chcesz przebić Edytkę w pisaniu postów;-);-);-)??
Sylwia brzuszek juz ładnie widac, kiedy bedziesz mogła wstać z łóżka???
Ja dzis powtarzałam badanie krwi, wyniki po południu......juz sie nastawiłam psychicznie na pobyt w szpitalu....wszystko dla Maleństwa....
Pozdrawiem Was wszystkie cieplutko

Hej dziewczyny, ale macie wenę twórczą. Nie byłomnie chwilke,a tu taaaka produkcja. Ale udało się, doczytałam.
Witam 2 nowe aniołkowe mamusie( nie pamiętam nickow). (*) dla aniołków.
Ja ide dzis do lekarza, bo wczoraj mialam jajies dziwne upławy, niby róźowe, brązowe, przestraszyłam się, poza tym, schizuje już,czy wszystko w porządku. Już powinno być widać serduszko, czyż nie?Ide na 16.20. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Iza kciuki będą zaciśnięte na pewno!!!!Wiem co przezywasz, bo ja na początku tej ciąży tez plamiłam.Było to w tym samym czasie co straciłam pierwszego Aniołka. Pojechałam od razu do szpitala, a tam lekarz zobaczył serduszko.... dziś to serduszko nie daje mi spać w nocy, bo tak słodko, mocno kopie.
Myślami będę z Tobą, na pewno bedzie dobrze.

alla trzymam kciuki za dobre wyniki...
iza 30 Trzymamy kciuki ...moim zdaniem serduszko bedzie juz widoczne ja mialam usg przed 6 tyg i bardzo ladnie bilo ale to tez zalezy kiedy byla owulka

postanowilam upiec dzisiaj jablecznik(pierwszy raz hehe) musze sprawdzic swoj piekarnik . Dostalam jablka i tak mnie cos wzielo na ciacho tyle ze ja tego jesc nie bede ani M bo nie przepadamy za slodkim a synek pewnie calej blachy nie wciagnie ...tyle ze ja nie wiem jak go piec w jakiej temp? czy od dolu ? czy gory? a moze jednoczesnie gora i dol? poradzcie...

uciekam na zakupy

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, ale macie wenę twórczą. Nie byłomnie chwilke,a tu taaaka produkcja. Ale udało się, doczytałam.
Witam 2 nowe aniołkowe mamusie( nie pamiętam nickow). (*) dla aniołków.
Ja ide dzis do lekarza, bo wczoraj mialam jajies dziwne upławy, niby róźowe, brązowe, przestraszyłam się, poza tym, schizuje już,czy wszystko w porządku. Już powinno być widać serduszko, czyż nie?Ide na 16.20. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam Was wszystkie.

trzymam kciuki abyś zobaczyła serduszko, daj znać po wizycie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry