• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaski dziewczynki

Jeżyk pięknie wyglądają Twoi królewicze ale o tym już Ci mówiliśmy :-D brakiem czasu się nie przejmuj. Napweno jeszcze przyjdzie czas że z nami spokojnie poklikasz. My czekamy ze spokojem tutaj na Was. Cel uświęca środki.

Kasiek(Kasiu) tak myślałam że szaleństwom nie będzie końca i się nie myliłam;-) najważniejsze że jesteście szcześliwi. Farnio jak widzę lubi pokazywać jaki jest duży..
Igorek jak widzę uwielbia basen. Super.. woda ma dobry wpływ na dziecko.
Pogłaszcz brzunio ode mnie.

Alutka i jak tam Emilka?
Jak minęła NOC?;-)

Iza(Olcia) trzymam pociuchutku kciuki za staranka. Niech wszystko się pokukłada po Waszej myśli.

Andzi kochana tulę i całuję....

Zmykam bo włąsnie Wiesiu wrócił

witam dziewczynki poniedzialkowo wieje strasznie i sypie snieg brrr
ale dalyscie czadu z postami prawie 70 stron zaleglosci:szok: ale dalam rade
witam nowe aniolkowe mamusie...zostancie z Nami dla aniolkow
[*]

kasiu lapie lapie fluidki widze ze ostatnio tylko Ty o nas dbasz :-D
alutka zdrowka dla coreczki
edytko jak tam dzisiejsze leniuchowanie???
czy ktos wie co u mordoklejki???
syla brzusio pieknie rosnie
pozdrawiam wszystkie cieplutko

Ostatnia edycja:
Nie mogłam się dodzwonić do mojego lekarza więc zadzwoniłam do mojej przychodni gdzie czasami przyjmował prywatnie i jakie miłe zaskoczenie gdy pani mi powiedziała że przychodnia dostała nowy kontrakt i mój gin przyjmuje na NFZ:-D ide dzisiaj na 15;30 i po raz pierwszy nie bede płaciła:-)

Ostatnia edycja:

Załączniki

• 2008-2009 031.jpg
    2008-2009 031.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 2008-2009 021.jpg
    2008-2009 021.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
HEH MArlenko,, panele śłiczne,,,ale psinka jeszcze słodsza...heh ale ładnie wzioł się za kanapę,,,heheh:-D:-D:-D:-D,, nie zazdroszczę,.... a tak niewinnie wygląda,,,;:-D:-D:-D BUZIOLE....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry