• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
SKoro SŁodziutka juz wywęszyła,,,,, to ja również życzę,,,,,,,,,, tego największego skarbu,,,,żebyś we wrześniu tuliła w ramionach,,,,,:-D:-D:-D WSZYSTKIEGO naj,,naj.,,,,,,,,,

Madziu wiec witam.. i tak się do Ciebie będę zwracać.. może dodam tylko38 bo jest już inna Madzia. WIęc żeby nie było pomyłek. Też ładny staż już za Wami.. ponad 8 lat!

Sylwia nie smutaj się w ten piękny dla Ciebie dzionek. Ciekawe jak M Cię zaskoczy.. i dzidziulka :-D:-);-)

Anetko niestety myślę tak jak Ty... myślałam o wypadzie ale był rok temu... i też nie wiem czy w tym roku mi się chce. A kolacje.. kina przerabialiśmy przez 8 lat hihihii i też mam problem :-);-)

Syla,,,,,,wiem ale mnie już trzepie,,heh moj M,, powiedział,żebym to zostawiła,zęon anapisze do allegro, niech oni dochodzą,,,,,,,ale dzięki kochana,,,,szkoda mi tych bodów:zawstydzona/y:

Anetko niestety myślę tak jak Ty... myślałam o wypadzie ale był rok temu... i też nie wiem czy w tym roku mi się chce. A kolacje.. kina przerabialiśmy przez 8 lat hihihii i też mam problem :-);-)

ehh... no właśnie... przez 10 lat tto wszystko zdaży się przerobic... i powstaje problem z oryginalnościa :szok::-D

Iza... my po ślubie niecałe dwa latka... 2 czerwca będzie rocznica :tak:

reklama
Kasiu kochana... napewno dojdą te body.. tylko pstrasz gostka że mu wystawisz fajny komentarz i wogóle... jakoś Go nastarsz..

Iza witaski miłe... ja z Wiesiem od 10 lat.. małżeńswtem prawie od 4 a narzeczeństwem od ponad 9 hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry