• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja tak naprawde w ogrodnika to zaczne sie bawic za 2-3 lata jak skonczymy wszelkie remonty i budowy, i jak mi zniknie gruz, którego jest cała masa...

tak naprawde to mieszkam w starej piekarni...a dokładniej w jej czesci która kiedys była castkarnia....piekarnia ma jakies 1200 m2, nasze mieszkanie jakies 150 m2, biur 50 m2 wiec pozostałe 1000 m2 to hala która remontujemy i szukujemy do wstawienia tam maszyn...teren wokoł jest sliczny i naprawde zadbany , ale chcemy sobie wydzielic czesc prywantna, taki maly azyl, z drzewami, hamakiem, piaskownica, malinami....

bedzie cudnie...ale za 2-3 lata

reklama
hej dziewczyny

Eh ci niemcy. A ten Podolski. Jak słyszłam że mówili że miał łzy w oczach jak bramkę strzelił i że żal go to normalnie nie wytrzymałam. Jak ma łzy w oczach to dlaczego nie gra w naszej reprezentacji, pytam się no????
A ja i tak będę utrzymywać tezę że gdyby grał Jelonek to byśmy grali lepiej. Jestem jego kibicem wiernym, ale trochę z przypadku:-D:-D:-D ale to długa historia.
Dlaczegotak U mnie wszystko gotowe, no i całe szczęście bo od czwatrku jestem uziemiona. Boli mnie tak w okolicy prawego biodra. Każdy ruch to potworny ból, jakby ktoś mi szpilę wbijał. Lekarz powiedział że to miednica się rozszerza i jak trafi na jakiś nerw to właśnie tak czasem jest. Może przejdzie a całkiem możliwe bedzie już tak do końca. także dobrze być przygotowanym z zakupami wcześniej;-);-);-)
Gin powiedział że myśli że to jeszcze ze 2 tygonie. Oby bo ciężko mi tak nagle po prostu leżeć, no i ten ból...... mówię wam ja chce już te skucze i bóle porodowe jak najprędzej.
Szyjka krótka i miękka ale rozwarcia narazie nie ma.
Planuję pojechać do szpitala w tym tygodniu niech mnie zbadają. Wkońcu to już 37 tydzień.
Na sierpniówkach 2 dzieci a na lipcówkach nic. Wszystkie nóżki zaciśniete i trzymamy się dzielnie :)
Maggie cudne to miejsce. Działaj działaj

modroklejko no tak, na Krecie rozdają:-):-):-):-) Nasza mała greczynka własnie przywędrowała z Nami z Krety.

Pozdrowienia

ps. cyprysiowa, fajnie że się odezwałaś

Hej dziewczynki!
Na temat meczu :baffled:jakoś się nie będę wypowiadać... wszystko zostało już powiedzone :nerd: niestety :hmm:
Od wczoraj mam gehennę ... boli brzuchol i to bardzoooo bardzooo i taki dużyyy się zrobił że hej (patrzeć na niego nie mogę)... Dzisiaj idę zrobić betę.. i do lekarzy..ale będzie problem z jazdą po mieście bo dzisiaj pogrzeb Agaty Mróz u Nas więc istne szaleństwo:szok:
Buziale i odezwę się później..

Modroklejka, ja też dopiero zaczynam urządzać nasz domek i ogród, bo domu to nie mam nawet jeszcze wytynkowanego:szok: Ale w tym roku mamy zamiar się za to wziąść:-D No a ogród, to też jeszcze w proszku, ale to jest sama przyjemność, urządzać go :-):tak:

Postptaszyna, przykro miże Cię tak boli, ale to już niedługo i zobaczysz swoja śliczną córcię:-)

Słodziutka, mam nadzieję, ze ten straszny okres w Twoim życiu sie jak najszybciej skończy. Wiem, jakie to czekanie jest okropne:baffled::-(

Dilajla, a gdzie Ty się podziewasz???

Ostatnia edycja:
Jestem jestem:-):-):-)
Tylko jest tak piękna gorąca pogoda że weekend spędziłam poza domem a wczoraj był wielki zjazd " kibiców" :-) u naszego znajomego no i my oczywiście też no i kibicowaliśmy, było bardzo fajnie i wesoło no ale do czasu hehe
No nie wyszło naszym, ale jeszcze mają 2 mecze i mam nadzieję że teraz pokarzą co potrafią Muszę jednak przyznać że Niemcy grali naprawdę dobrze a Podolski hmmmm no co można o nim powiedzieć nie dziwmy się że miał łzy w oczach ale też nie dziwmy się że gra dla Niemców tak naprawdę nie wiadomo czy w Polsce miałby takie szanse na kariere
Za to Kubica pokazał co potrafi więc dzień nie był stracony

A tak w ogóle to nie było mnie pare dni a wy się tak rozpisałyście że tylko skrobnęłam co napisałyście
Meggie piękne fotki jak w romantycznym filmie chatka nad jeziorkiem i tylko wy:tak:
Mirka u mojej rodziny na wsi jest to samo z piratami samochodowymi polna droga teraz sucho kurz a oni jeżdżą jak wariaci i strach o dzieci a ich tam troszkę lata od sąsiadów zresztą samemu strach wyjść z posesji
I przykro mi z powodu kotka bo to zawsze smuci jak zwierzątko odchodzi

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ściskam Was bardzo bardzo gorąco

przetuptałam cały dzien w necie szukając róznych infor, które mogły by mi pomóc w załapaniu dobrego nastroju, bo mi zle....
mam same złe mysli zwiąane z moim stanem...ze sie nie uda, ze bedzie zle...ze nie wiadomo ile to potrwa, ze ta cholerna metformina.....buuuuu...
zle mi......

Mordoklejko- trzymaj sie ciepło wszytsko sie uda i wszystko bedzie dobrze:-) musi byc i nawet nie dopuszczaj złych myśli!!!ja jutro ide sobie robic wszystkie badanka i tez wierze ze będzie dobrze:-) postanowilam jednak udac sie do lekarza który pracuje na polnej w Szpitalu, facet jest młodym lekarzem ma dopiero 35 lat ale podobno fanatyk. znajoma jest położną na polnej i go bardzo poleca, wiec sie umówie na wizyte i zobaczymy co powie.... moze rzeczywiscie masz racje i sama sie przekonam ze nie warto zmieniac lekarza ale spróbuje pogadac z innym...

a co do meczu to sie nie wypowiadam...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mąż wściekły
dobrze ze KUBICA jest liderem:-))

a tymczasem dziewczęta ide poopalać moje blade dupsko!!! :-)))
buziaki wielkie

jakos nie mam zaufania do polnej...zwłaszcza ze po pierwszym poronieniu mnie odesłali do raszei, bo jak stwierdzili...oni na polnej mają tam i tam mase roboty....

a poza tym z polnej odesłali moja kolezanke z rozarciem 4 cm bo stwoerdzili ze sa przeładowani a ona sie nie kwalifikuje pod patologie

reklama
Modroklejka :-) Nic sie nie smutaj. Az mi sie zrobilo cieplo na serduszku jak czytalam o Waszych ogrodowych planach :tak: Zwlaszcza ta piaskownica :tak:. Zobaczysz, ze bedzie dobrze. Fajnie, ze sie podpielas na staraczki. Ja sie tam malo udzielam, ale podczytuje regularnie. Widzisz, jedna z dziewczyn (Kluliczek) bierze to samo lekarstwo co Ty i jest juz w drugiej ciazy. A jej pierwszy synek ma roczek. Mysle, ze mozesz jej smialo wyslac priva jak bedziesz miec wiecej pytan bo bardzo fajna babeczka.
Przyjdzie i czas na Ciebie, zobaczysz. Sadz drzewka, buduj dom to i syna czas przyjdzie :-) (albo core, jak juz feministycznie parafrazujemy).

Mika, przykro mi z powodu Twojego kotka. Czlowiek tak sie przywiazuje do stworzonek bozych .

Dilajla, w domku nad jeziorkiem bylo milo, ale umiarkowanie romantycznie.. Jari, jak tylko wyjedzie z domu, to zamartwia sie o swoje dzieci z poporzedniego zwiazku... Nic nie mowie, bo co to da, ale czasem mi przykro... No i tak naprawde, to jemu nie spieszno do ponownego wpakowania sie w pieluszki.

Ptaszynka... Widze, ze szykujesz sie do odlotu .. wczoraj weszlam na lipcowki zobaczyc jak sytuacja... i trzymacie sie dzielnie... :tak: To chyba dobrze. Mam nadzieje, ze Cie bole opuszcza i Malenka ekspresowo znajdzie sie po drugiej stronie brzuszka

Syla :-)

Buziole dla wszystkich

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry