• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A co do tych drzewek :laugh2: to faktycznie jakieś marne były... pewnie wyglądały tak jak ja ;-) (choć może sucha nie jestem:tak:) ale życia we mnie nie ma:tak:[/quote]
Kochana, nie mów tak, jesteś Babka pełną parą, a to co się dzieje z Twoim ciałem... pisałaś, że jesteś wierząca, więc pewnie Pan Bóg ma w stosunku do Was inne plany! Ja też tak to sobie tłumaczę, i wiesz, to mi pomaga. Więc porostu musisz uwierzyć, że będzie dobrze, to co się stało już się nie odstanie, ale w przyszłości musi być lepiej....:tak:Bo w końcu ile ON może nas doświadczać, no nie??

reklama
dziewczyny ja od rana śmigam w koszulce z barwami narodowymi, na aucie zawiesiliśmy flagi no i szalik lezy przy telewizorze:-) mąż juz siedzi przed tv i czeka na pierwszy mecz:-) no ale ten najwazniejszy dopiero za kilka godzin! moje piwko malinowe juz sie chłodzi w lodówce :-) więc wieczór zapowiada sie pełen wrażeń:-) choć mało mam wiary w wygraną ale zeby chociaż tak 1:1 to juz byłoby superowo!!!!
no a poza tematem meczu to właśnie mi sie skończył pierwszy @. juz sie nie moge doczekać drugiego..potem trzeci no i staranka:-))
trzymajcie sie ciepło
buziole
pa

mama Aniołka 30.04.2008r

Dziewczyny musimy wierzyć ,ze jeszcze bedzie dobrze.......,ze "bociany" i do nas "przyniosą"wesołe i pyzate dzieciaczki...tego kazdej z Was życze z całego serca....Miłego wieczoru!!!

Hej dziewczynki,

Pozdrowienia z niemieckiej stolicy. Tu nastroje iscie antypolskie od kilku dni. Niemcy strasznie pewni wygranej:wściekła/y::no:
Ja mam cicha nadzieje, ze bedzie chociaz remis.

Znalazlam wzruszajaca opowiesc o dziecku, ktore urodzilo sie w 21 tygodniu i 6 dni i przezylo. Medycyna posuwa sie naprzod wiec jest nadzieja, ze takie malenkie dzieci bedzie i szansa uratowac rowniez i w tej czesci swiata.
Zalaczam link do artykulu (niestety artykul tylko po angielsku:baffled:)The tiniest survivor

moj mezus juz wyjechał na telebin poogladac zostalam z synkiem z ktorego tez rosnie niezly piłkarzyna
dziewczyny trzymam za was kciuki
ja jak narazie czekam na pierwsza @

nie jestem zapaloną fanką fudbolu ale też bym chciała choć remis. u mnie obok bramy jest pub już od kilku godzin słychać pokrzykiwania i spiewy :) wyobrażam co będzie podczas meczu :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLSKA GOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam :)

Witam poweekendowo!
My z mężusiem oglądamy formułe, Kubica na razie jest pierwszy. Potem przerzucamy się na piłkę.
Edytko masz wspaniałego męża, nadejdą dla Was słoneczne dni, jestem tego pewna.
Pozdrawiam i emocjonującego kibicowania(duzo tu fanek footballu).

reklama
Na poczatek fluidki ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ zielone na szcescie

Co do dzisiejszego meczu toja do kibiców jakis wielkich nie naleze, nie ludzę sie nawet ze Polska wygra,nie okłamuje się,mamy małe szanse. Masakra co sie dzieje u nas w miescie, pelno ludzi w barwach,na rynku telebim i trybuny trombki nie trombki, spiewy -normalnie szok i rozsmieszylo mnie najbardziej jak przez rynek przejechal samochód o niemieckich rejestracjach i z flagą hihi jakie komentarze sie rzucily :-D

Dlaczegotak
powiedzieli ze te bóle to chyba przez moja macice (tyłozgieta) kazali lezec duzo na brzuchu zeby szybciej sie wyprostowala i zeby przeszly bóle, plamienia nie wiadomo skad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry