syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Agi28- nie martw sie kochana, jeszcze troche i ty poczujesz koziołki swojego malucha:-)
Alla- ja własnie rok temu w gdansku oglądałam wózki, bo maja tam wielki wybór..
tez mielismy problem z kolorem, moja siostra ma niebieski, ale ładny jest taki zielony moze bardziej oliwkowy, z reszta wszytskie są superaśne:-)
a ja czekam na męzusia, na zewnątrz jest tak pięknie, chyba kupimy jakis lezak i niebawem będe mogla sie wylegiwac na balkonie:-)
najchętniej poszłabym jeszcze na dłuzszy spacerek, bo te 15 minut co dzis bylam to mało
, no ale nie chce przeginac bo samo to ze obiada zrobiłam to było sporo wysiłku... więc teraz leze...wrrrr
ale jutro tez jest dzien i znowu wyjde na 15 minutek
a w piątek szpital, i zobacze moje cudeńko:-)

co do butów to w ciązy stopa moze urosnac nawet o pół nr, ja mialam problemy rok temu z wiosennymi butami, bo mam rozm.40 a w ciązy ledwo w 41 wchodzilam a takie kajaki to za fajne nie są..hihi
no ale teraz przebiegam chyba do lata w adidasach a potem przezuce sie na klapki a mam ich sporo:-)
Alutka- kciukasy zaciśnięte:-)
Alla- ja własnie rok temu w gdansku oglądałam wózki, bo maja tam wielki wybór..
tez mielismy problem z kolorem, moja siostra ma niebieski, ale ładny jest taki zielony moze bardziej oliwkowy, z reszta wszytskie są superaśne:-)
a ja czekam na męzusia, na zewnątrz jest tak pięknie, chyba kupimy jakis lezak i niebawem będe mogla sie wylegiwac na balkonie:-)
najchętniej poszłabym jeszcze na dłuzszy spacerek, bo te 15 minut co dzis bylam to mało

ale jutro tez jest dzien i znowu wyjde na 15 minutek
a w piątek szpital, i zobacze moje cudeńko:-)

co do butów to w ciązy stopa moze urosnac nawet o pół nr, ja mialam problemy rok temu z wiosennymi butami, bo mam rozm.40 a w ciązy ledwo w 41 wchodzilam a takie kajaki to za fajne nie są..hihi
no ale teraz przebiegam chyba do lata w adidasach a potem przezuce sie na klapki a mam ich sporo:-)
Alutka- kciukasy zaciśnięte:-)
Ostatnia edycja: