reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To spokojnie możesz jutro po teścik biec. Polecam bobotest. Tani (8zł) a tak samo skuteczny jak te po 15zł. A troszkę ich wypróbowałam bo ja cierpliwością nie grzeszę.

Hanka ja tez jestem niecierpliwa jak cholera...1,5 tyg temu robilam test juz...hihi mimo ze wiedzialam ze i tak nic nie wykryje i tak.. :)

Zobacze co bedzie jutro z @..narazie jakos chyba nie zamierza przyjsc..

reklama
Hanka ja tez jestem niecierpliwa jak cholera...1,5 tyg temu robilam test juz...hihi mimo ze wiedzialam ze i tak nic nie wykryje i tak.. :)

Zobacze co bedzie jutro z @..narazie jakos chyba nie zamierza przyjsc..
Ten możesz zrobić nawet w ciągu dnia. Ja robiłam zawsze za wcześnie, ale w dniu spodziewanej @ pokazał dwie krechy.

kurcze ja mam cykl calkowicie rozregulowany... dostalam @ dopiero po duphastonie i byl on delikatnie mowiac bardzo dziwny.... nie dosc ze minimalne krwawienie to trwal 4 dni ;/ i nic mnie nie bolalo ani brzuch ani piersi... dziwne :-(
Nie poroniłam bo ja urodziłam mojego syneczka, ale z tego co dziewczyny piszą pierwsza @ po poronieniu bywa dziwna.

co ja bym dala za te dwie krechy..
Pewnie mi walniesz jak Ci napiszę, że jeszcze sie doczekasz, ale paluchy same mi po klawiaturze zasuwały. Wiem, że ciężko. U mnie minęły 3miesiące a jeszcze mam doły, że aż strach.

Ostatnia edycja:
wcale Ci nie walne:-)bez obaw:-) az taki agresor to nie jestem:-)
u mnie minelo 4 tyg a juz bym chcial byc znowu w ciazy..
Tak bardzo to się nie boję :tak:
Ale jak mi rzucano teksty typu "będzie dobrze" i "jeszcze sobie trójkę urodzisz-młoda jesteś" to dostawałam białej gorączki. Myślałam, że do gardła doskoczę i tętnicę wygryzę.
A w poprzednim poście "paluchy" wyszły mi przez "h" :zawstydzona/y: ale to tylko dlatego, że chciałam za szybko napisać.

Witam dziewczyny:)
Ja co prawda nie jestem z waszego wątku i trafiłam tu przez przypadek,chciałam napisać że jesteście na prawdę dzielnymi babeczkami,podziwiam was kochane za odwagę,wytrwałość,za wiarę i miłość jaką nosicie w sobie.Tak ogólnie przeczytałam kilka postów i fajnie że wspieracie się na tym wątku:)

dorotasochacka-widzę że Ty również mieszkasz w UK i nawet w tym samym mieście co ja:)

Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Do góry