reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słodkich snów..ja zaraz też uciekam..dam znać smskiem o wyniku..a Ty wypoczywaj jutro! :)

czekamna wiadomosc od Ciebie:-) oby II ;-)
Baaaaardzo fajne.

A Olcia jak jutro zrobisz teścik to mi proszę na priva napisać wyniczek bo ja jutro zabiegana będę i mogę nie doczytać na ogóle, a ciekawość mnie rozpiera no i chcę wiedzieć czy te kciuki dobrze trzymałam.

Dobranoc Kobietki. Uciekam spać.

bardzo fajne albo nawet bardziej niz fajne:-)
dobranoc kobietki:-)

Dziewczyny wszystkim wam życzę grubych dwóch kreseczek :tak::-)

Ja z mężem nie długo zaczniemy starania o drugiego bobasa i powiem szczerze że mam wiele pytań,czy się uda,czy będzie ok,czy dam rade itd.

nie dziekujemy, co by nie zapeszyc ;)
uda sie, na pewno :tak: jezeli masz jakies niejasnosci, pytaj, jezeli tylko bedziemy potrafily odpowiemy na bank! :-)
lece
Dobrej Nocy Dziewczynki!!!!!

No to jestem pierwsza dzisiaj. Wstałam rano, bo mój tata z siostrą pojechali z samego rana. Miłego dnia życzę Wam wszystkim.

a ja druga...nie pisałam wam? od piatku znowu ja i moja córeczka chorujemy, katar nam sie leje i kaszlemy....to juz 4 raz od stycznia wiec chyba pobijam mega rekord chorobowy w tym roku 1 choroba na miesiąc

buziaki i miłego dnia

co tam u gabi i anulki?

Mirus kochana wszystkiego naj naj naj :rofl2::rofl2::rofl2:

kurde wsickła jestem na maska
dzwonil ze z Tomaszowa L. dopiero mamy aftobus do wawy a co za tym idzie najprawdopodobniej nie zdaze na przymiarke sukni :-(

ehhh no zawsze pod gorke !!!!!!
zycze kochane moje pieknego dnia :eek::rofl2:

a ja witam czwarta:-)

MIRUS STO LAT!!!!

Alicja moze zdąrzysz?? spokojnie, widze ze gorączka przedślubna na maksa...hihih ja to przezywalam dokładnie rok temu.

a ja leze sama, zostalam sama z bratem, a ten pewnie pośpi do 13, rodzice pojechali, męzus tez do pracy, siostra u tesciów, no to se dzis z dzidziolkiem troche spokojnie odpoczniemy po świętach;-)

reklama
Do góry