• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie,
Nawet nie jest tak najgorzej z nocną produkcją, tylko kilka stronek uff, wczoraj nie nadążałam czytać:)
Po meczu u mnie w pracy kiepskie nastroje dużo kibiców i kibicek:)
Miłego dnia:)

czesc laseczki:-)
no ładnie ty buszowałyscie po nocach
dzieku serdeczne za komplementy
no wiecie makijaz i fryzura czynią cuda ;-) hehe

co do meczu- pozoztawie bez komentarza!!

mordoklejka-piękna fota, piękna para

błagam nie wróżcie z tej obrączki bo ja miałam od męza gadane przez pół nocy o wizycie u psychologa bądź psychiatry! powiedział ze mi net odetnie i takie tam:-) tak sie usmiałam ze mnie dzis mięśnie brzucha bolą!

alla-czekamy na fotki:-)
mała160- no nie smuć sie, mężulek w końcu wróci:-) a tymczasem my ci dotrzymamy towarzystwa;-)

no a ja uciekam sie myć bo dopiero wstałam, no i czeka mnie podróz o któej wczoraj pisałam, 5 godz, sama w aucie:-( bo mąż musi wracac swoim służbowym...
jak sobie pomysle o tych tirach na drogach i korkach w bydgoszczy to mi sie słabo robi....
dotre pewnie po 15 to się odezwę, pewnie bede miała milion stron do przeczytania:-)
trzymajcie kciuki zebym dojechała cała;-)

pozdrawiam wszystkie Panie
Sylwia

modroklejka piekne zdjecie. tylko pozazdroscic.
anesto daj znac, kciuki nadal zacisniete.
a moj maz wczoraj wrocil od kolegow z meczu i stwierdzil ze juz zadnych meczy nie bedzie ogladac bo tylko niepotrzebnie sie denerwuje. hehe
a ja dzis musze nas spakowac bo jedziemy na weekend do stolicy. juz sie zastanawiam jak ja nadrobie te zaleglosci w czytaniu...

czesc dziewczynki!
modroklejka sliczne zdjecie! niezla laseczka z Ciebie!
Anesto ja tez kciuki trzymam!
Dosiu nie martw się, zazwyczaj w weekend nie ma takiej superprodukcji jak byla wczoraj:-), ale wszystko sie zdazyc moze.....
Sylus jedź powoli i szerokiej drogi zycze. Zdjecie wkleje jak M przyjdzie z pracy, bo pewnie sama sobie nie poradze ze zmniejszaniem rozdzielczosci.

wiekszosc zdjec w naszym albumie tak wyglada, bo trafilismy na swietnego fotografa i fantastyczna pogode! no a poza tym rogalin jest sliczny....

hehe...a na slubie wygladałam jakbym byłam w 9mc ciazy...i naewt niektórzy tak mysleli....po prostu miałam miec zupełnie inna sukienke-kupiłam sliczna la spose, która teraz lezy u mnie w szafie, ale troszke przytyłam i tą co miałam na sobie wypozyczyłam i nie było czasu na skrócenie wiec zaraz pod biustem miałam 6 warstr materiału co wygladało jak rasowa ciaza...

nie chce was zanudzac zdjeciami ale naprawde wygladałam komicznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry