• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
bezsensu to wszystko. ja tam sie na regułach gry nie znam ale wydaje mi sie ze ten karny był niesprawiedliwy. nie wiem nawet za co go podyktował, ja tam nic zlego nie widzialam.

O Ludzie!!!! zostawiałam was na 529 a zastałam na 547 stronie! 18 stron przez noc i popołudnie!!!

widziałam wasze zdjęcia ślubne! to ja tez wkleję! i się pochwalę , że tym zdjęciem nasza fotografka zdobyła jakaś ogólnopolską nagrodę

a poza tym to :
anesto-trzymam kciuki za testowanko
mirka-za ciebie tez, żeby @ nie przyszła

mecz-szkoda gadac....ale w sumie nalezało sie nam...nasza bramka była ze spalonego, poza tym jak bysmy nie mieli boruca to by było 4-0 juz w pierwszej polowie....

ja dzis mam kiepski dzien....mase roboty a weny brak...

reklama
witam, witam, bałam sie zaglądać do was na forum... myślalam ze bede do 10 siedzieć i czytać nocną produkcję. Wczorajszy dzień był mega jeśłi chodzi o pisanie. o meczu sięnie wypowiadam, nie znam się, nie oglądam....nawet o bramce wyczytałam na forum, hehehe
Napracowałam się wczoraj silnie po pracy, z pracy przyszłam do pracy, szorowałam łazienkę, po położeniu płytek trzeba ją dokładnie wyszorować zeby można było jakiś silikon położyc... normalnie takie mam ciężkie płytki do mycia, ze gdybym wiedziała to bym ich nie kupiła. na kolanach wczoraj z nożykiem i szczoteczką zdrapywałam brud... plecki mnie bolą,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry