• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziekuje...ale uwierz ze poza tym ze ładnie to komicznie....sukienka za długa, w czasie wesela zdejmowałam halke, zmieniałam buty, a wesele skonczyłam w gorsecie od sukienki i w dzinsach!

reklama
Kurde! dziewczyny...rycze!!!!

własnie sie dowiedziałam ze znajomej dziecko nie zyje! na jutro miała termin porodu....jeszcze nie wiem dokładnie co sie stało, ale to juz drugie jej dziecko!
pierwsze-dziewczykne straciła pod koniec sierpnia, w 8 mc ciazy, dzidzia była zdrowa, ale zaplątała sie w pepowine i udusiła, i od razu zaszła w druga ciaze....ale wogole sie nia nie cieszyła....nawet płci nie chciała znac...i teraz wczoraj zgłosiła sie do lekarza, bo myslała ze sie porod zaczał...miała jakis upławy, a tu na usg sie okazało ze dzidzia nie zyje....włąsnie dostałam info ze bedzie miała dzis cesarke....to był mały chłopiec...

Modroklejka, tak strasznie mi przykro. Jak ona musi cierpieć....

Ja na szczęście nie palę, paliłam do 18 roku życia:-) a w 18-nastkę powiedziałam koniec i tak juz zostało:-D Mój M też nie pali, zresztą on to taki świętoszek, nawet piwa nie wypije, bo nie lubi alkoholu, ale mi na szczęście nie zabrania. Gorzej było by gdybym zaczęła palić:szok:.

Mecz był okropny, ja ogladałam, a mąż siedział w necie:-) bo nie lubi piłki nożnej:-D

Wiecie, ja sobie nie wróżę, bo jakoś się boję, ze nic nie wyjdzie:nerd:

Modroklejka, śliczne zdjęcie, nie dziwię się, że dostało nagrodę:tak::laugh2:

A my z mężuniem wczoraj się poprzytulaliśmy i mam nadzieję że ta wstrętna@ już nie przyjdzie;-):-)

Mordoklejko tak mi przykro z powodu koleżanki aż się popłakałam bo nie wyobrażam sobie jakie to musi być dla niej uczucie
Ja wiem że każda mówi że to obojętne że ten sam ból czy się straci dziecko w 3 czy 9 miesiącu Mnie się jednak wydaję że gdybym straciła ciąże później kiedy by było już widać brzuszek kiedy bym czuła już ruchy i znała płeć miała wszystko uszykowane na przyjście na świat mojego dziecka wtedy by to bardziej bolało
Dlatego musi to być dla niej wielki ból i jest mi naprawdę bardzo przyko

reklama
Oj tak dziś jest 13 piątek ale dla naszych piłkarzy chyba wczoraj już się zaczął
bo to jak ich na końcu potratował sędzia było nie w porządku
Jak dla mnie był stronniczy i wszystko robił by doszło do remisu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry