reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

[
nadal brak weny i pomysłu na imię...no ale coś m wspomniał i Izabelli ...:szok:...cóż, Izka w sumie chyba by sie nie pogniewała na takie imie jakby je dostała....napewno nie jest osmieszające....ja chcę Hanie ...Łucję, Idę, Lilly...ale m nic z tego nie pasuje....zastanawiamy sie dalej....[/QUOTE]

kochana ja mam na imie Izabela(jedno L) i powiem Ci,ze jestem bardzo z mojego imienia zadowolona i nigdy sie go nie wstydziłam:-)

reklama
przyszła mamusiu nie smecisz
to forum własnie jest po to,zeby wylac z siebie wszystko;-)

Jestem............:-(...
Niestety nie mam dobrych wiesci.....pęcherzyk odpowiada 8 tyg czyli jest ok.....płód jest malenki...zbyt mały ma zaledwie 3 milimetry a powinien miec około 1,6cm do tego ledwo słyszalne serduszko.....
Ginek dał mi jeszcze tydzien....może jest cien nadzieji.....niestety ja juz jej nie mam,
Wybaczcie.....
Dziekuje Wam za wsparcie....i kciuki....
Edytko wybacz ze nie napisałam ci eska.....nie chciałam Cie kochana stresowac....
Aga aj Modlę się za Ciebie i myslami jestem z TObą

.

Ola81 a Ty jaki masz plan działania? WIem że mówiłaś coś że zapomnieliście się z M... czy faktycznie masz dni płodne?Uważacie już czy jednak położyliście wszystko na jedną szalę?

Edzia Miałam @ 20 kwietnia. Więc chyba by wychodziły teraz , ale miałam cykle 30-dniowe więc te dni wypadły by później. Teraz to M nie dostanie dopóki ginek nie powie że można :tak:. Wizytę mam jutro. Więc będziemy czekali. Nie chce za szybko zapominać się a później może żałować.
A Ty Edzia jak sie czujesz??

Witam dziewczynki...:-D:-D

Dlaczego tak dlaczego się żegnasz.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:będzie CIę brakowało..
..:tak::tak::tak:
OLCIA WITAM I< ŻYCzę MIŁEGO DZiONKA

Słodziutka cieszę się,że betka rośnie,,,,, cudowna wiadomość.....:tak::tak::-D:-D:-Dbuziaki, proszę o siebie dbać i dużo odpoczywać,,,, bo jak nie to po dupce dam..;:tak::tak::tak::tak::tak:
0 za czwartek trzymam kciuki..;):-D:-D:-D

AGA AJ.... wiem,że
ci ciężko,,,,,, póki serduszko bije nie przekreślaj maleństwa,,,,,,, dużo odpoczywaj, jedz kochana by dostarczyć trochę witaminek maleństwu i miej wiarę, nie poddawaj się,,,,a my się pomodlimy....:0

Niusia,,, oj kochana FRANEK nie ma litości,,,,,, :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wypina się , pręży,,,,,,wystawia to nogę to dupę, bardzo coś aktywny,,,,, lubi sie chwalić że jest,,,,,,i żeby o nim nie zapomnić, jakon bedzię taki absorbujący po porodzie to z dwójką urwisów czeka mnie chyba wyczyn,, boli dalej..buuuuuuu:tak::tak::tak::tak:...... a Ty kochan jak sobie radzisz??? jak tam praca,, staranka odłozone??? wiesz wystaw te swoje aniołki na allegro,, to zawsze wpadnie ci paręgroszy,, może zaczniesz jakieś obrazy robićtobardzo chodliwe,,,,,buziolki, dizęi kochana Ty zawszeo nas pamiętasz,,,, tak bym chciała,żeby TObie wszystko się poukładało, praca, okruszek,, trzymam kciuki mocno, zreszta Ty wiesz....

Dilajla, kochana,,,,:-D:-D:-D:-D trzymaj się,,,

Wróbelku,matko Twój suwaczek mknie, mato juz 32 tydz, jeszce 6 i może będziesz cieszyć się maleństwem, a wiadomo co tam grasuje??

Pixelko,, mi strasznie podoba się HANIa,,,, przekonaj męża,,,,,, normalnie imięcód inne tezładne np. IZA i jak widać po naszej z BBpasuję do dobrych duszyczek,,

OLUNIA( IZA) jak mamusia? co u
WAS? starank a wtoku??? całyczas kibicuje i czekam,,!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KAROLKA moja kochana...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~tobie tez mocno kibicuję, tym bardziej,że razem się starałyśmy,,,,,zostało CI mało, bo zobaczysz przed moim rozpakowaniem WAM musi sie udać,,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-Dtak czuję,,,,buziol kochana..

Sylcia mówisz apetyt sprzyja,, heh to dobrze, przynajmniej Wiki niczego nie zabraknie,,, ja tęż nieskromnie powiem ,że teraz też mam apetyt,,,jadłabym tylko..:-D:-D:-Dhehhe,, nic się nie martw ,śliczni ewyglądasz, a po po porodzie bedziesz karmiła i samozleci nawet sie nnie obejrzysz,,,, moja bratowa nabrała 30 kg,,, teraz mała ma pół roku a ona w swojej wadze,:tak::tak::tak: spokojnie samo schodziło..... buziaki i odpoczywajcie,,,,

enka.. głowa do góry,,,,,,,,buziaki....

GABI,,,, tak mi przykro,że tyle masz na głowie i jeszce brak wsparcia męża, ale Ty silna kobitka i dasz radę,, niedługo kłopoty się skończą i będzie ok,, a że Mikołaj zazdrosny to chyba normalne, wiesz wkońcu miał tylko mame dla siebie, a teraz,,,,,, jest jeszcze ktoś,, przejdzie mu..:tak::tak::tak:trzymaj się...

Selenko,, mówisz koszmary nocne,, kurcze ja tez mam,, buuuu to chyba normalne jak pisze EDZIA,,,,:tak::zawstydzona/y:

Aga IRL, CYNICZN, GUŚka, KINGUŚ, gdzie siępodziewacie??

MAGDALENKA, PATI,,,, trzymm kciuki za testowanko..;:tak::tak::tak:

AGI,, jak miło,że znów jesteś...........:-D:-D:-Dbuziolo\ki i na dobry początek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MARLENKA, SZAFIREK<,,,,,,,,,troche świerzych dla was fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HANIA co u was jak sięczujecie????

STARACZKI DLA WAS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla wszystkich buziole i diękujęWAM że jesteście,,, zobaczyćie wkońcu wszystkie będą się cieszyć bąblami,,,,,:tak::tak::tak:

ALLA<ALSO,,,,GUŚA,,,,jak tam maluszki pchają sie już na świat,, taka cisza,,,,,może coś,,,,,,,,,,,,,,,:tak::tak::-D:-D:-Dtrzymam kciuki,,,,

MORDOKLEJKA,,, trzymam kciuki za ADASIa,,,,żeby zabieg był szybki i bezbolesny,,,,,,, całuski dla WAS...

Mircia,jeżyk, ANesto, całusy dla bąbli,,,,,:-D:-D:-D

WSZYSTKI EBUZIAMiżycze miłego dnia,,,

JA ZMYKAM<,,,,,,, boli, boli , boli, ale jestem dzielna i chodzęzmałym na plac zabaw, na rower, czego sie nie robi dla bąbla,,,,,,no tylko że zawsz chodziłam 2 razy dziennie teraz tylko raz,, potem jak mąż wraca, ja odpoczywam a oni sami rządzą....ale im to pasuje,,,,,,mój Mbardzo dużo zajmuje się IGorem i niecierpliwie czeka na FRANIA,,,, codzienie do niego gada i łapieza nogę...heheh mówi,żenie może się doczekać aż będzieprzy porodzie..:-D:-D:-Don tak a ja ,,,he boję się czy będzi ezdrowe?:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

DZIŚ mam USG...... 30tydz......zobaczymy co tam mały wyprawia,i czy odpowiada wymiarom i jak ona tam leży,,, w szpitalu mówili,że główkowo, bo główka była wyczuwalna przy badaniu... noale zobaczymy,,, no i chciałabym potwierdzenia że są jajeczka:-D:-D:-D:-D:-D, najważniejsze,żeby było zdrowe,,,, o 13,,USG,,,,ale się boję,,,,żeby do czegośsię nie przyczepił....:tak::tak:

zmykam trzymajcie się dziewuszki,,:-D:-D:-D

AGI wszytkiego najlepszego,, spóźnione ale szczere życzonka.... bąbelka,,,,i zdrówka,,,

witam
my dopiero wstałysmy
nie mogłam zasnac myślałam o Tobie Aguś i modliłam sie za WAS, ja wciaz mam nadzieję...
jestem cała zdrętwiała, coraz gorzej mi sie śpi, niewygodnie i nie moge znaleźć sobie miejsca.. wszytsko mnie boli juz od lezenia. musze troche posiedziec bo zwariuje.
u nas pogoda masakra 11 stopni, wieje i pada... a ja humoru nie mam, bo to wszytsko niesprawiedliwe:-(

dzis o 14.45 wizyta u gina.
pozdrawiam

DLACZEGOTAK- a co to za pozegnanie kochana????

Witajcie.I juz po wizycie u ginekologa.Troche odetchnelam...dzidzia jest dziwnie ulozona(ma 8 mm) jak to ujal lekarz,ale serduszko bije i to najwazniejsze...
Teraz ide w srode znowu za tydzien a potem juz wizyty co 4-tyg.

ps.Dziekuje Wam wszystkim za mile slowa.To potrafi podtrzymac czlowieka na duchu...
p.Agusia trzymam za Ciebie kciuki i wierze,ze po nastepnej wiyzycie bedziesz miala dla nas dobre wiesci.
Buziaki dla was

agnieszka0240 ciesze sie ,że wszystko dobrze!
dzisiaj mamy 2 wizyty?Kasiekk i Syla?czy o czymś nie wiem?trzymam kciuki za dobre wieści:-)
Dlaczegotak właśnie ,własnie a co to za opuszczanie na?jeśli nie mozesz czesto to zajrzyj chociaz czasem:-)
Kasiekk z mama nie jest źle -diagnoza wrzody a wiec nic strasznego:-)
a staranka na razie i sa i nie ma tak sobie beztrosko zyjemy hihi
póki co remont
a Twój Franio to ruchliwy jest:-)

reklama
Aga_Aj, zastanawiałam się co Ci napisać. Ja w tej ciąży zaczęłam akurat plamić w tym samym czasie co w poprzednich i też straciłam nadzieję, to trochę inny przypadek, ale wiem jak to jest jak się traci nadzieję. Nic mądrego nie wymyślę, na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, ale tak jak pisały dziewczyny, każdy dzidziuś jest inny i rozwija się w innym tempie. Póki co serduszko Twojego maluszka bije i miejmy nadzieję, że nadal będzie biło. Modlę się za Was. Buziaczki.

Agi, spóźnione życzenia także ode mnie!

Pati, trzymam kciuki za II kreseczki.

Agnieszka, cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.

Dlaczegotak, dlaczego się żegnasz?

Szafirku, cieszę się, że częściej się pokazujesz na BB.

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam gorąco, chociaż u nas zimno.

Do góry