reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aha Irl faktycznie miałas nieciekawy wekeend ale najważniejsze teraz żebys leżała.

Gloria torbiele miałam przed ciążą ale się wchłonęly. Co do pęknieć i tej wody to nie wiem. Lekarz nic mi nie mówił że tak to się odbywa.

reklama
Aga_Irl, mam nadzieję, że skurcze się wyciszą i że będziesz rzeczywiście leżeć, bo znając Twoją energię to różnie może być. Oszczędzaj się proszę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że wytrwacie w dwupaku do terminu.

Syla, trzymam kciuki za wizytę.

Cieszę się, że Wam się podoba kącik dla mojego synka. Na razie będzie właśnie w naszej sypialni, a potem dopiero będziemy przygotowywać dla niego osobny pokoik.

A mnie już się wszyscy dopytują czy już się coś zaczyna itp. A w końcu nie mam wyjścia i czekam cierpliwie do terminu.

Dzisiaj była u mnie koleżanka z synkiem, ona miała termin taki jak ja bym miała za drugim razem (dokładnie taki sam). Maluszek ma pół roczku, słodki jak nie wiem i grzeczniutki bardzo.

Witajcie....
Dziekuje raz jeszcze za wsparcie.....przyda sie bo ja naprawde juz nie mam ani ciut optymizmu w sobie.....wyc mi sie chce ..,ze.nie jestem w stanie nic zrobic....jestem załamana i bezsilna.....
Myslami jestem z kazda z Was......ale wybaczcie ze nie odpisuje...
Miłego dnia.....

Aga Aj nie płacz choć to trudne. Nerwy maluszkowi nie pomagają jeszcze bardziej mu szkodzą. Myśl pozytywnie jak najwięcej. A nerwy oddaj mi, ja narazie je przyjmę.

Aga irl...ech niezłe przeboje miałaś, leż i wypoczywaj i chyba pracę i inne rzeczy odłóż na czas po porodzie bo jak widać mimo dobrego samopoczucia do 34tc co najmniej musisz uważać....

dlaczegotak, rozumiem twoją decyzję...na każdą z nas przyjdzie pora ....

Aga Aj...niezbadane są wyroki boskie, ja jestem pełna nadzieji...może troszke pozytywnych fluidków do ciebie doleci...

Alutka Alicja śliczne imię, ale mamy juz mała alicje w rodzinie :-(

Also piekny pokoik

Słodziutka...dziekuje za dobre słowa :-)

Hej dziewuszki,

Aga Aj nie poddawaj się kochana !
Taki nasz los, wielka obawa, zwątpienie :-(ale jak już się uda, to będziemy najszczęśliwszymi mamami na świecie, a na pewno się uda. Musi.
Mnie tez już niedługo pewnie będzie czekał ten strach, ale ja w ogóle się boję czy uda mi się zajść w ciążę :-(bo przecież nigdy nie wiadomo.
Więc ciesz się i pamiętaj, ze nie wolno się poddawać, to tak jak z ciężko chorymi, ten który walczy, wierzy, ma motywację, raczej wyzdrowieje, wszystkie nasze mechanizmy leżą w mózgu.

Dzisiaj odbudziłam się bardzo wcześnie i już o 7:00 byłam pobrać krewkę na tsh, progresteron, prolaktynę i rączka mnie boli do teraz, głupia baba, takie fajne laboratorium, a ta ''pobieraczka'' taka jak maszyna:wściekła/y:

Wyniki za godzinę, a ja robię kompot :-p

Cajusy!

A ja już trochę lżej, głowa boli tylko wieczorem, brzuch mniej ale ciagle biegam do kibelka. Jeść mi się chce strasznie, nienawidzę tej marchwianki, ale tylko to jakby trochę pomaga. I to jest jedyna rzecz co mogę zjeść więc z braku laku.... Przynajmniej wiem jak sie czuli ludzie w obozach koncentracyjnych, tylko, że ja mam szanse niedługo coś zjeść. Tylko, że oni nie musieli ogladać reklam a tam np. rozpływający się w ustach knoppersik buuuu..............[/QUOTE]

Nie chce Cie straszyc ale z ta marchewka to tak ostroznie z tego co wiem to wit.A w zbyt duzych ilosciach nie jest wskazana a o ile dobrze pamietam to marchewka duzo jej zawiera.Zobacz ze wit.dla ciezarnych nie zawieraja wit.A.
I pytanie mam czemu nie jesz nic innego,tak Cie mdlii?

Witam popołudniowo :-)

Pati wiem ze tabletki sie powinno odstawic 3 miesiace przed staraniami, suwaczke mój nie klamie jednak ostatnio sie troszke plany zmieniłi i starania bede musiała odłozyc chyba do wrzesnia
A co do odwiedzin jak bede rodzic w przyszłosci to bedzie nie mozliwie bo nie bede napewno rodzila u nas w szpitalu.

Wróbelku mam nadzieje ze skurcze Ci minely.... dzizia mam nadzieje zechce jeszcze zostac troszke w mamusi.....

Ola mam nadzieje ze remoncik szybko sie skonczy :)

Selenko napewno Twoja Madzia jest zdrowiutka i zapewne zadna choroba ja nie dopadnie ... Niestresuj sie kochana:)

Pixelko ciesze sie ze u Was wszystko dobrze.... MAŁA rosnie jak nadrozdzach:) A na wybranie imienia masz jeszcze troche czasu ....wiec zapewne cos z mezem ustalicie :) Iza to ładne imie, wiec cos o tym bo je tez nosze ....:p

Przyszła mamusia mam nadzieje ze wszytskie zle rzeczy szybko sie rozwiaza a optymizm do Ciebie wróci....Zycze Ci cierpliwosci i sily .... No i zdrówka .... Ale marudz nam jestesmy tu poto by mówic o wszystkim, lepiej sie wygadac niz to dusic w sobie.

DLACZEGOTAK bedzie mi Ciebie brakowac no i pamietac zawsze bedziemy o Tobie Zycze Ci wszytkiego najwspanialszego w Twoim zyciu i słonca zawsze !

KasiekKm och... niech ten ból Ci minie no i uwazaj na siebie .... Jak bedziesz po wizycie napisz nam jak tam dzidzia :)

Syla28 jak tam wizyta? Mam nadzieje ze humorek Ci sie poprawił.....

Agnieszka0240 gratuluje Ci wspaniałych wiesci :) Teraz zycze ci spokojnie przechodzonych 9 miesiecy :) Mam nadzieje ze bedziesz zagladac do Nas czasem .

Also sliczny pokój, Ignas zapewne zaraz bedzie sie brał do wyjscia :)

AgaIrl widze ze miałas nie wesoło .... Oj chyba sie najedliscie strachu. Uwazaj na siebie i duuuzo odpoczywaj . Ciesze sie ze wrócilas RAZEM Z DZIDZA DO DOMU !

Agusia Aj tule Cie i Twoja kruszynke ..... i wierze ze bedzie dobrze. Nie płakusiaj bo jeszcze nie jest nic przesadzone WIERZ I MIEJ NADZIEJE !!!!!!! jestesmy z TOBA!!!!!

Edytko mam nadzieje ze sie nie przemeczasz !

NIUSIA,DILAJLA, GABI, MORDOKLEJKO,MIRECZKO,ANGELIKO,KOTI,PYZUNIAGAJ,ANETKO,AGA28 I WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE DZIEWCZYNY POZDRAWIAM CIEPŁO

reklama
Do góry