allaa
Fanka BB :)
Also dziękuję za ciepłe słowa i myśli i Was serdecznie pozdrawia. Jutro rano będą decydować co dalej, ale ja mam nadzieje, że nie będą musieli, bo Ignaś zrobi to za nich;-);-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Also i jak????? Jest juz Dzidzius po tej stronie brzusia????
Aguś Kusicielko.... Mysle o Tobie, ja wierze......
Dziewczynki co z Edytką???? Czy któraś wie????? Przekażcie Jej ze caly czas jestem myślami przy niej
A u mnie.... jeszcze trzy dni i wizyta u gina.... i niesmialo mam nadzieje ze zielone swiatelko bedzie ;-)
Edytka lezy i odpoczywa ma dalej lekkie brudzenia ale wierzymy ze bedzie dobrze!!! TRZYMAMY KCIUKI!!! betea ladnie rosnie ...
hurrraaa wspaniala wiadomosc ze beta rosnie!!!! bedzie dobrze!!!!! Przekaz proszę Edytce jezeli masz mozliwosc ze jestem z nią calym sercem!!!!!!!!!!!