reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.
Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.

To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.

Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.

Beatko widzę że wizyta dzisiaj była!Super cieszę się że z dzidzią ok.Pięknie rośnie.Ale po co te leki?Bo nie wiem o co kaman.
Bo coś tam z wydzieliną mogłoby być lepiej a żurawinka tak na wszelki wypadek żeby wspomóc układ moczowy.
Ginka mówiła, że organizm nie może utrzymać odpowiedniej flory i trzeba mu pomóc.

Edys u mnie roznie to bywa raz lepiej raz gorzej,czekam na szczesliwy koniec i goraco o to sie modle,rowniez Tobie zycze aby fasoleczka wyrosla na duzego zdrowego dzidziusia,nawet nie wiesz jak mocno za Ciebie trzymam kciuki,chociaz jak przeczytalam,ze serdusio bije to wielkie uff i teraz bedzie juz pod gorke kochana ,wypoczywaj i nic sie nie martw:).Buziaki dla wszystkich bo juz uciekam ,paa;-)

Olcia tez miałam teraz torbiel co byłam na początku maja u ginka. Dostałam duphaston. Pęcherzyk też mi nie pękł. Ale dostałam @ tydzień za wcześnie i trwa już tydzień.
Trzymaj się kochana , nastepny cukl podobno z angielka macie mieć udany :-) A ja za Was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Olcia PM, Angelka,

widziałam dwa bociany nad moim blokiem, łapałam fluidy do kieszeni. Ja na razie nie korzystam, Wam wysyłam :-) . Ojć mój komp nie ma znaczka fluidkowego, ale to nic prześlę takie wzmocnione ;-) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

w przyszlym miesiacu bedziemy opijac II kreseczki, Wy soczkiem oczywiscie ;-)

reklama
Olcia PM, Angelka,

widziałam dwa bociany nad moim blokiem, łapałam fluidy do kieszeni. Ja na razie nie korzystam, Wam wysyłam :-) . Ojć mój komp nie ma znaczka fluidkowego, ale to nic prześlę takie wzmocnione ;-) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

w przyszlym miesiacu bedziemy opijac II kreseczki, Wy soczkiem oczywiscie ;-)

Koti juz złapane :tak: Dziekować, dziękować :tak:;-):-)

Do góry