• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agniesia ja robie tak jak się czuje na siłach. Po pierwszej @ jeszcze nie chciałam, bałam się, Chociaz też z M sie nie pilnowaliśmy. ALe bałam się. A teraz juz mogę zacząć przyjemnośći na całego ze wspaniałym skutkiem mam nadzieje :-)

to jest chyba najbardziej fajny okres, tak jakby człowiek wrócił z baaardzo długiej podróży... :-) jak ja już dostanę @ to będzie druga i też tak się zastanawiam, czy czekać do następnej czy nie ;-)

reklama
olcia dzięki kochana,,ale u mnie bez zmian,,,,ten ból opuści mnie na porodówce,:tak::tak::-D:-D:-Dheh damy rade,,,,,, już nieraz sił nie mam,,, ale jak sobie pomyślę,że to dla Franka, ładuję akumulatory,,,

dziękuje kochana,, i specjalnie dl a
ciebie od
Frania,,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To już Twój wybór. U mnie skoro wszystko jest dobrze(oprócz tego pęcherza) no ale zobacze na kontroli co i jak. To ja juz nie będę czekać. Wcale nie jest powiedziane że mi sie tak szybko uda zafasolkować :-(

Pamietam jak sie cieszylas ze w ciazy jestes a teraz juz blizej niz dalej.
U mnie nawet starań niema. Ostatnie 2 mc bez M byly. To tym bardziej szans niebylo na zadne starania ani nic takiego. U mnie nadal bez zmian. Mam straszna anemie cos z sierpowata czy cos, dopuki to sie nie poprawi to niema co myslec o staraniu sie bo i tak sie nic nie utrzyma-no chyba ze cudem-to cytat od lekarza.
Wiec tak jak wiekszosc tu dziewczyn boje sie i napewno nie zaryzykuje zadnego cudu,bo niewytrzymam jakby cos......

To już Twój wybór. U mnie skoro wszystko jest dobrze(oprócz tego pęcherza) no ale zobacze na kontroli co i jak. To ja juz nie będę czekać. Wcale nie jest powiedziane że mi sie tak szybko uda zafasolkować :-(

to już chyba natura sama zdecyduje, podobno po stracie, to łatwiej zachodzi się drugi raz

scarlet.....2m bez m,ęża,, wiesz to ma plusy bo jak wyleczysz anemie,, to plemniczki beda zwarte i gotowe,,,,, zobaczysz,,,, uda się i Tobie, głowa do góry....ja w to głeboko wierze,,, o sobie też tak myślałam a tu juz Franio prawie koniec;)

uda się,, ja trzymam kciuki;):-D:-D:-Dwielki buziol...

Dziewczynki zmykam,,,,,na obiadek, trzymajcie się....:-D:-D:-D

Olcia buziol:):-D:-D

Agniesia podobnież łatwiej. Ale ja nic na siłę nie będę robiła, jak się uda to bardzo dobrze :-) :-) :-)
A jak odrazu nie no to będziemy próbowali. Na tę ciążę czekałam 4 lata. I jedyne czego sie obawiam to właśnie tego: że będę musiała znowu tak długo czekać :-(

reklama
Witaj kochanie, przytulam mocno.

Hej dziewczyny. Która mnie jeszcze pamięta?
Pewnie ;-)

Ja nadal mam jedno dziecko,juz 6 lata ma facet.
To już prawie dorosły facet :-D:-D:-D

Jeśli chodzi o starania to ginka powiedziała mi, żeby poczekać 4 @ a w szpitalu 3 @.
Mi pozwoliła po 2 @.

a jeszce jedno,,,,, pisłąm wam ,że mój pokój w pracy wiatropylny,,heh i wiecie co..... dziewczyna która jest za mnie na zastepstwo;) jest w ciąży;)starła si e8 lat, jest w szpitalu bo się odwodniła,,,,,,, ale jest ok,,,,, także ,hehheKAROLA przyjeżdżaj......................:-D:-D:-D:-D
Może będziesz wypożyczać swoje miejsce pracy ;-);-);-);-)

A jak odrazu nie no to będziemy próbowali. Na tę ciążę czekałam 4 lata. I jedyne czego sie obawiam to właśnie tego: że będę musiała znowu tak długo czekać :-(
Ja z pierwszą ciążą musiałam czekać 8 miesięcy teraz udało się za 2 razem. Podobno po ciąży nawet krótkiej kobiecie łatwiej zajść w kolejna, tak słyszałam.
Jestem pewna, że teraz szybciej się Wam uda :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry