reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziś wszystkich :-)
Ponieważ jeszcze nie znam wszystkich to przede wszystkim gratuluję nowym mamusiom i im słodkim dzieciaczkom oby rosły zdrowo:-)
Zdrówka życzę też tym co oczekują swoich kruszynek i tym co się starają lub czekają na @. Czyli WSZYSTKIM:-)
Ja jestem w tej grupie czekających na pierwszą @. Generalnie to jeszcze trochę mi pozostało, bo 5 dni temu wyszłam ze szpitala, ale zrobił się to jedyny dla mnie cel na najbliższy miesiąc. Jeśli chodzi o starania to ginka powiedziała mi, żeby poczekać 4 @ a w szpitalu 3 @.

reklama
Witam dziś wszystkich :-)
Ponieważ jeszcze nie znam wszystkich to przede wszystkim gratuluję nowym mamusiom i im słodkim dzieciaczkom oby rosły zdrowo:-)
Zdrówka życzę też tym co oczekują swoich kruszynek i tym co się starają lub czekają na @. Czyli WSZYSTKIM:-)
Ja jestem w tej grupie czekających na pierwszą @. Generalnie to jeszcze trochę mi pozostało, bo 5 dni temu wyszłam ze szpitala, ale zrobił się to jedyny dla mnie cel na najbliższy miesiąc. Jeśli chodzi o starania to ginka powiedziała mi, żeby poczekać 4 @ a w szpitalu 3 @.

no właśnie ale mówią różnie z tym czekaniem, nie wiadomo juz, co robić. :wściekła/y:

Hej Agniesia 82. Musialam jeszcze troszke poczytac bo sie zgubilam. to z tysiac stron jest naprodukowane.
Oj jeszcze zobaczylam. Franek juz taki duzy??? Jeju jak czas zlecial!!
Witam nowe mamy.(*) Dla wszystkich Aniołeczkow.

Agniesia ja robie tak jak się czuje na siłach. Po pierwszej @ jeszcze nie chciałam, bałam się, Chociaz też z M sie nie pilnowaliśmy. ALe bałam się. A teraz juz mogę zacząć przyjemnośći na całego ze wspaniałym skutkiem mam nadzieje :-)

Witam jeszcze raz...........:tak::tak::tak:

Edi,, super że napisłaś.:tak::tak::-D:-D:-Dbuziolki;) cieszę, się,żeu WAS ok:-D:-D:-D

Alla Kubuś śliczny;):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

gabi co u WAS?

Miglak trzymam kciuki za Hanię i gratuluję córci;):-D:-D

przyszła mamusia,,,,,,,przykro mi, ale nic straconego;):tak::tak::tak::tak:doczekasz sie i Ty,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Syla,,, bardzo dobrze Cię rozumiem i nie jesteś egoistka, tez tak mam:tak::tak::tak::-D:-D:-Duwążaj na siebie

Aga AJ, mam nadzieję,że najgorsze już za Tobą i teraz bedzie tylko lepie...:tak:

Staraczki...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

czekające na @.....szybkiego nalotu ciotki z Ameryki..

czekające na 2II,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, boći dodzieła.............

zafasolkowane,, zdrowia i spokoju................

czekające na zielone światełko... przyspieszenia czasu...................

WSZYSTKIE BUZIAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Marlenka, carii, Koti, iławianka, Pixelka, Dilajla, Marta, ona,,Niusia, Szafirku, Ole, Madzie, Hanie, Kaśki, Andzelika, Pati, Karolcie, Agi, Agnieszki, przyszła mamusia, dorota sochacka, Mati , Miglak, gloria, mama sówka, Gosia, scarlet, język, alla, Also,,,, mircia, mordoklejka, jezyk, dlaczegotak,,,, i wszystkie niewymienione buziam i miłego dznia,,,

a jeszce jedno,,,,, pisłąm wam ,że mój pokój w pracy wiatropylny,,heh i wiecie co..... dziewczyna która jest za mnie na zastepstwo;) jest w ciąży;)starła si e8 lat, jest w szpitalu bo się odwodniła,,,,,,, ale jest ok,,,,, także ,hehheKAROLA przyjeżdżaj......................:-D:-D:-D:-D

Buziaki i miłego dnia

Gosia Lew,, witam i przykromi z powodu straty,,,,,,zobaczysz czas leczy rany i szybko płynie,,,,,wkrótce i Ty doczekasz się swojego okruszka..........;):tak::tak::tak::tak::tak: trzymam mocno kciuki..;
:tak::tak::tak: To forum to jak eliksir i każdemy pomaga, a dziewczynki są cudne bez wyjątku,,,,,
buziaki,,, głowa do góry,,,,,,,,,,
ja zmykam, u nas leje,, a ide na obiad do mamci:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej scarlet,, no
Franio już duży,,,,, heh jutro zaczynam 32 tydz, jeszce 6 i niech się pcha na świat, ale daje popalić i boli jak cho,,,,,,,,,,,,,,,,,,no wybaczam mu,,:-D:-D:-D:-D

A co u ciebie????

Agnieszka cieszesieże wizyta ok...............

Do góry