kinguś
Nie poddam się
Witam:-)

Kinia kopie a M szczęśliwy, że ja czuje ;-)

Super;-)Maleństwo rośnie pięknie i pooglądałam Je sobie dzieś na USG.
Chyba jeszcze za wcześnie ;-);-)Mam pytanie, czy jakbym dzisiaj zrobiła test ciążowy to mogłoby mi coś z tego wyjść?
Pozdrawiam :-)Dziewczynki, a tutaj jest wiadomość od Dlaczegotak:
Mam do ciebie ogromną prośbę , ponieważ wykasowałam konto nie mogę pisać postów. Proszę cię napisz przy okazji swojego posta dziewczynom , że o nich my ślę i stale podczytuję i bardzo za mini tęsknię.
Witaj. Mocno trzymam kciukiWitam Dziewczyny, ja jestem po 2 poronieniach w listopadzie 2008 i lutym 2009, strasznie to boli mimo upływu czasu i nie daje się o tym zapomnieć... Teraz znowu jestem w ciąży, to już 9 tc, ale strach cały czas zatruwa mi myśli... Mam synka 21-miesięcznego i tylko dzięki niemu to przetrwałam...
Mała szaleje, super :-)Musze sie tez pochwalic ze moje dziecko dzis rosadzała energia na wizycie u połoznej.Jak połozna badała Weronice puls to kopa zasunela ze az cały brzuch podskoczył.Ogólnie wszystko jest ok mała skacze a ja jem i spie.
Pamiątka będzie :-)zrobiłam dzis Werci prezent na Dzień Dziecka tzn. zamiast lalki zabralam ją do kosmetyczki i ma teraz w uszkach piękne błękitne kolczyki
Witaj Edytko.Dziewczynki.
Kochane moje panie.
Rośniemy, rośniemy. Choć moja teściowa stwierdziła, że pewnie mam niedowagęBeatko - ależ nam rośniesz w oczach z malutką Kingusią!

Kinia kopie a M szczęśliwy, że ja czuje ;-)
Śliczniea to moja fotka z dzisiejszego poranka....37tc leci

Muzyka dla uchamialam wczoraj KTG i nagralam sobie bicie serduszka Wikusi i przed snem sobie słuchałam:-).

Ale pracy licencjackiej