• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No jedno z glowy,ze z ta moja tarczyce udalo sie jakos uregulowac...
Jeszcze za 10 dni ginekolog i tego sie najbardziej boje.No,ale mam nadzieje,ze strach ma tylko wielkie oczy.

Jeszcze raz zycze pomyslnej wizyty:)

kurczę nie wiem ale juz sie stresuję tym lekarzem, albo mam taki ból w podbrzuszu jak w tamtym miesiąću, CZuję jakbym w środku coś miała. Kurde pewnie stresik :-)

Witam

Miałam sie odzywac codziennie ale jakos po weselu trzeba bylo dojsc do siebie:-) Teraz juz jestem i choc nie nadrobie zaległosci bede juz z Wami
Wybaczcie mi ze ostatnio słowa nie dotrzymałam az mi glupio:-(....teraz bedzie inaczej bo bede na bierzaco....:-)
Co u mnie.....
Zdrówko juz dopisuje natomiast pogoda nie:crazy: Rozpadało sie na maksa a musze wyjsc na miasto:baffled:

AgusiaIrl,AgaAj,Aga28,Słodziutka, niusia,Ola81,Hania,Scarlet,Anetka,Jezyk,Cyniczna,Alla,Also,Mircia,Wróbelek,
Sonita,Syla,Pati i wszystie niewymienione dziewczyny ciepło pozdrawiam

Hej Dziewczyny.

Jestem dziś pierwszy dzień w pracy po poronieniu. Myślałam, że zajęcie się obowiązkami zawodowymi to będzie lek na niemyślenie. O matusiu, niech żyje naiwność. Na niczym się skupić nie mogę. Myśli co rusz odbiegają mi do tamtych wydarzeń. Do tego w nocy spałam tylko 3godz i po prostu mam piasek w oczach. Masakra jakaś!

A pogoda nie pomaga nic a nic... Wrrr... :angry:

Agnieszka, Carri - cieszę się, że zdrówko dopisuje. Oby tak dalej :)

Cześć dziewczyny Wiem, że się dawno nie odzywałam, ale kochane moje w zeszły czwartek dostałam tk potwornych skurczy, że myślałam, że niestety już sie zczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęście mój kochany gin zwany "Jasiem Fasolą" (bo jest do niego nieco podobny) po raz kolejny wyciszył mi skurcze. Teraz jest już duuuuuuuuuuuuuuuuuużo lepiej (lepiej nawet niż 2 tyg temu), ale jestem bardzo osłabiona, Jestem pod stała opieka i mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać jeszcze te 2 tyg (a ja licze na to ze do 2 lipca)

Witam nowe Aniołkowe mamy (*) to dla waszych maluszków

Widze, że piszecie o nowych fasolinkach Komu się udało???????????/ Wybaczcie nie jestem na bierzaco, ale tygodniowych zaległości nie jestem w stanie nadrobic (nie z tym wolnym laczem)

reklama
Dilajla ogromne gratulację.
Wróbelku cieszę, że się odezwałaś. Wołałam za Tobą. Dasz radę kochana, jeszcze troszkę. Będzie dobrze.Trzymam kciuki i uciekam bo Kubuś wzywa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry