• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No tak juz mnie przeszpiegowały.....jestem na chwilke...i ciepło Was pozdrawiam...
Edytko.......przytulaski,......
Dilajla....ogromne gratulacje....!
Pixelka....no to czekamy na kolejnego Maluszka......
U mnie nic nowego.....ciągle nazekam na ból głowy....oszaleje ale cóz.....jestem rozbita i nawet zwykłe codzienne czynnosci sprawiają mi trudnosc....chyba wysiadłam całkowicie....
Jutro zmagan ze szpitalem ciąg dalszy....mam nadzieję ze dam rade przejsc przez to wszystko....

Miłego dnia.......

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-):-):-)

Dilajla gratuluje syneczka :-D:-D

Wróbelku dobrze, że trafiłaś na lekarza - fachowca, który umie pomóc :tak::tak: I mam nadzieję, że skurcze poczekają do lipca.

Motyl fajny brzunio :-D

Pati ty teraz nie przejmuj się egzaminami i zaliczeniami, bo najważniejsza dzidzia :tak:

Ola81 trzymam kciuki za wizytę :-) Wiem, jakie to dołujące, gdy ciągle Ci coś nowego wynajdują :angry:

Agnieszka dobrze, że wyniki w normie :-)

AgaAj a znasz przyczynę swoich bóli głowy?? Może warto jej poszukać, czasami okazuje się, że wystarczy coś unormować i potem jest ok.

Ja dzisiaj jakaś zmęczona się czuję... na nic nie mam siły... tylko spanie mi w głowie... ehhhh :angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Pixelko jeszcze troszke i bedziemy Ci gratulowac !!!!!

Agsuia Aj milo ze sie odezwalas dasz rade kochana wierze w Ciebie!!!!!! I trzymam za to kciuki bys nabrała mnóstwo sił!
Głowa Cie boli???? Moze przez te pogode? Tule Cie i posylam Ci całuski

Daaaa mi tez sie chcce spac nie wiem czemu, moze to cisnienie....ehhh

Carri...właśnie, jeszcze trochę...ale może któras mnie jeszcze wyprzedzi, mnie sie na porodówke za bardzo jeszcze nie śpieszy...W sumie to może wróbelek, selenka i ona mnie wyprzedzic bo potem juz beda mała wyciągac z mamusi....

a mi tak z brzuszkiem dobrze, szkoda mi będzie sie z nim rozstawac bo chyba na 2ce poprzestaniemy

Heeej...
W końcu mam troszkę czasu na BB na spokojnie...
Mężuś śpi a ja właśnie wróciłam z zakupków..Jutro idziemy na ślub i wesele mojej przyjaciółki jeszcze od czasów licealnych. Kupowałam torbę i papier ozdobny by zapakować prezent..I kartkę na życzenia :)
Udało mi się kupić te ozdoby w jej ulubionych kolorach: czerwona torba ( matowa ) i błyszczący srebrny papier ( bez żadnych wzorków ) :) A kartka jest z misiami :)))
Moja sukienka gotowa w szafie wisi i mężusia garnitur też :) Wieczorem długa kąpiel w pianie i siądę zrobić sobie akrylki i bede juz piekna :)))

Dziewczyny w dwupakach nawet nie wiecie jak ja za Was wszystkie mocno ściskam kciukasy, przykro mi, że niektóre mają problemy, oby wszystko było ok.
Staraczkom zazdroszczę i życzę powodzenia.
Tym które z różnych powodów się starac jeszcze nie mogą dużo cierpliwości i nadziei.
Nowe Aniołkowe Mamy mocno tulę do serduszka.
U mnie już prawie 3 miesiace od straty, a ja jakoś nadal nie umiem życ normalnie, pewnie przesadzam i zbytnio dramatyzuję, ale tak już chyba mam. Nie umiem skupic się na magisterce, nic mnie nie cieszy. A do tego mój Misio stwierdził ostatnio, że na ślub i staranka jeszcze długo poczekamy, jakoś mnie to dobiło chyba...

dziewczyny dostałam maila od męża Dilajli, malutki jest śliczniutki, taki bobasek cudeńko!! lezy w inkubatorze bo mial problemy z oddychaniem i z cukrem ale wszystko jest ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry