• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja tak sobie, słabo, cisnienie niskie
bolą pachwiny i brzusio,leze jak kłoda i czekam na męza bo chałwy mi sie chce!!!
w poniedzialek znowu do gina bo L4 mi sie konczy, ale teraz bede juz co tydzien chodzic.
pogoda u nas masakra i to sie odboja na moim samopoczuciu, drugi tydzien pada.

ruda- dzięki za kciukaski na pewno sie przydadzą:-)

reklama
ostatnio bez niej nie funkcjonuje, mąz znalazł taką turecką i jet pycha bo te nasze polskie ociekają tłuszczem a ta turecka jest genialna!!! tylko cos ostatnio mówil ze zapasy w żabce wyczerpane:-( ale mam nadzije ze bedzie.bo 3 dni czekam az z nią wróci.

dilajla gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!1

wróbelek
dobrze że lekarz wszystko wyciszył, jeszcze troszke i będziesz mogła rodzić.

A u nas chorobowo znowu:-(Kacperek od tamtego tygodnia na antybiotyku znowu zapalenia gardł i w związku z tym cały zabieg nam się przesunął i jedziemy teraz 9 do kontroli i mam nadzieję że już za kilka dni po wizycie będzie po wszystkim, bo chcodzę i myślę o tym cały czas. Pogoda mnie dobija nie mogę z dzieciakami się nigdzie ruszyć bo Piotrek w pracy a nie wyciągnę kacperka na zimno i wiatrzysko w związku z tym Cypek też uziemiony.
Ale mam też dobrą wiadomość. DOSTALAM PRACE od września bedę uczyła w [podstawówce. strasznie się cieszę bo jeszcze trochę a zwariowałabym w domu. siedzę juz tak 5 lat.

przepraszam że tylko o sobie ale pozdrawiam was wszystkie i myślę o was cieplutko każdego dnia.

No właśnie nie wiecie co u słodziutkiej i gabi??

dilajla gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!1

wróbelek dobrze że lekarz wszystko wyciszył, jeszcze troszke i będziesz mogła rodzić.

A u nas chorobowo znowu:-(Kacperek od tamtego tygodnia na antybiotyku znowu zapalenia gardł i w związku z tym cały zabieg nam się przesunął i jedziemy teraz 9 do kontroli i mam nadzieję że już za kilka dni po wizycie będzie po wszystkim, bo chcodzę i myślę o tym cały czas. Pogoda mnie dobija nie mogę z dzieciakami się nigdzie ruszyć bo Piotrek w pracy a nie wyciągnę kacperka na zimno i wiatrzysko w związku z tym Cypek też uziemiony.
Ale mam też dobrą wiadomość. DOSTALAM PRACE od września bedę uczyła w [podstawówce. strasznie się cieszę bo jeszcze trochę a zwariowałabym w domu. siedzę juz tak 5 lat.

przepraszam że tylko o sobie ale pozdrawiam was wszystkie i myślę o was cieplutko każdego dnia.

No właśnie nie wiecie co u słodziutkiej i gabi??

Super grtuluje pracy!!!!!!!!!! Trzymam tez kciuki zeby Kacperek szybko wyzdrowiał Trzymajcie się Buziaki dla was wszystkich

reklama
No tak juz mnie przeszpiegowały.....jestem na chwilke...i ciepło Was pozdrawiam..
Wszędzie Cię znajdą :-D:-D:-D

a mi tak z brzuszkiem dobrze, szkoda mi będzie sie z nim rozstawac bo chyba na 2ce poprzestaniemy
:-):-)

Heeej...
W końcu mam troszkę czasu na BB na spokojnie...
Mężuś śpi a ja właśnie wróciłam z zakupków..Jutro idziemy na ślub i wesele mojej przyjaciółki jeszcze od czasów licealnych.
Udanej imprezki :tak:

A do tego mój Misio stwierdził ostatnio, że na ślub i staranka jeszcze długo poczekamy, jakoś mnie to dobiło chyba...
Trzymaj się.

a ja tak sobie, słabo, cisnienie niskie
bolą pachwiny i brzusio,leze jak kłoda i czekam na męza bo chałwy mi sie chce!!!
Odpoczywaj i dzielnie czekaj na chałwę :-D:-D

d
Super, gratuluję :-):-)

Ja dzisiaj fatalnie się czuję, mój synuś prawie całą noc nie spał, jutro kontrola do lekarza, oby było dobrze...
Będzie dobrze na pewno :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry