• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam was juz po poludniu :-)
dzis sie tak najadłam ze adam sie smial bo mi tak brzuch urusł jakby to byl 5 miesiac hihi, ogolnie to wieczorem tez mam takie wzdecia i brzuch duzy :-) a ja zawsze to raczej wklęsły mialam :-)
Dilajla gratulacje super kolejny szkrab z nami :-) czekamy na fotki :-D

miłego dnia wam życze

aha musze sie pochwalic zaliczyłam egzamin z makro i jak zalicze cwiczenia to juz sie nie musze makroekonomia przejmowac,gdybym nie zaliczyła cwiczen to niestety egzamin tez musze zaliczac jeszcze raz a zaliczenie cwiczen mam za tydzien w weekend... wiec ucze sie wrrr do tego jeszcze finanse mi zostały-egzamin i zaliczenie, i jeszcze zaliczenie angla.... ale to i tak niewiele w porównaniu do innych co nie maja ocen przepisanych tak jak ja.

pozdrawiam

Witam:-)
Czytam i mam wyrzuty sumienia że zaniedbuję Was - zajęłam się na maksa magisterką i nie myślę narazie o ciąży i dzidziulku...Jakoś opadły ze mnie te emocje..Chyba po ostatniej @ tak otrzeźwiałam...
Jesteś usprawiedliwiona ;-);-)

Wiecie M mi non stop gada o naszej dzidzi...Np.dzis planowal gdzie postawi lozeczko...
Super :-)

Powitajmy wśród nas nowego BB syneczka naszej DILAJLI :-)
waga 3950 ,przyszedł na swiat wczoraj:-)
nic wiecej nie wiem ale mają sie dobrze.:rofl2:
Witaj malutki na świecie :-D:-D:-D

Akcentuję,że jestem i zbieram się, dziś w planie wyjazd do koleżanki, której nie widziałam jedynie 15 lat. Miłego dnia wszystkim.
Miłego spotkania :tak:

A JA dzis na 17 mam ginka. Jejku jęczę ale nie chciałabym żeby miał znowu dla mnie jakąś "nowinę".
Witam dziewczynki z rana.
Trzymam kciuki za wyniki

A to ja ,zdjecie z niedzieli
Śliczny brzusio:tak::tak:

Wrocilam juz od lekarza.Wyniki ogolnie prawie idealne.Zwiekszyli tabletki z dawki 50 na 75 i nastepna wizyta dopiero 15 lipca.
To dobrze;-)

Witam
Miałam sie odzywac codziennie ale jakos po weselu trzeba bylo dojsc do siebie:-) Teraz juz jestem i choc nie nadrobie zaległosci bede juz z Wami
Witaj :-)

Wróbelku dobrze, że już jesteś

Cześć,
Ola81 ani mi się waż denerwować przed wizytą, będzie dobrze:-)
Witak Wróbelku dobrze że u Ciebie już ok
Dilajla gratuluję serdecznie i witam szkraba na tym świecie
Patib- no to masz juz z górki z tymi egzaminami
Edytko, Aga Aj- pozdrawiam serdecznie
Aga Irl- czekam az się u nas tu pokażesz
Wszystkie dziewczynki pozdrawiam:rofl2:

:-)Zakupy porobione, ciesze sie ze deszcz nie padał za bardzo :-)
Jestem juz spowrotem ale tylko na chwilke gdyz zaraz bede jadła obiadek :-)
Wy zapewne jestescie juz po obiadku ..... Za oknem słoneczko takze mam nadzieje ze i u Was tak samo jest!!!!!!

SHE no niestety sa takie poczatki ale z kazdym dniem bedzie lepiej. Wiem ze praca jest lepsza od siedzenia w domu i mysleniu.

Wróbelku widze nie miałas zaciekawe.Dobrze ze masz tak dobrego lekarza ze umiał temu zaradzic ....Oj kochana odpoczywaj ...Trzymam kciuki bys wytrzymała. Od mojego szwagra zona ma termin na 2 lipca ale teraz jest na podtrzymaniu i tez ma wytrzymac minimum dwa tygodnie
Wierze ze ty dasz rade !!!!!

Pati mam nadzieje ze za bardzo nie bedzie mnie bolec te Twoje lanie:) No i gratulacje za zdany egzamin

Dilajla gratuluje synusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alla caluski dla Kubusia !!!!!

reklama
Dilajla...gratulacje synusia :-) strasznie sie cieszę, ze dobrze poszło i już jest z Wami

Wróbelku, współczuję dolegliwosci i skurczy....jesli 2 tyg masz wytrzymac to smiało mnie przegonisz bo ja jakos się nie czuję gotowa na rozpakowanie jeszcze a chyba jestem nastepna w kolejce:-)....ja planuje po 28 czerwca dopiero

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry