wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Dzięki za pamięć Allu Lec do Kubusia i ucałuj go ode mnie koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jesteś usprawiedliwiona ;-);-)Czytam i mam wyrzuty sumienia że zaniedbuję Was - zajęłam się na maksa magisterką i nie myślę narazie o ciąży i dzidziulku...Jakoś opadły ze mnie te emocje..Chyba po ostatniej @ tak otrzeźwiałam...
Super :-)Wiecie M mi non stop gada o naszej dzidzi...Np.dzis planowal gdzie postawi lozeczko...
Witaj malutki na świeciePowitajmy wśród nas nowego BB syneczka naszej DILAJLI :-)
waga 3950 ,przyszedł na swiat wczoraj:-)
nic wiecej nie wiem ale mają sie dobrze.![]()

Miłego spotkaniaAkcentuję,że jestem i zbieram się, dziś w planie wyjazd do koleżanki, której nie widziałam jedynie 15 lat. Miłego dnia wszystkim.

Trzymam kciuki za wynikiA JA dzis na 17 mam ginka. Jejku jęczę ale nie chciałabym żeby miał znowu dla mnie jakąś "nowinę".
Witam dziewczynki z rana.
Śliczny brzusioA to ja ,zdjecie z niedzieli

To dobrze;-)Wrocilam juz od lekarza.Wyniki ogolnie prawie idealne.Zwiekszyli tabletki z dawki 50 na 75 i nastepna wizyta dopiero 15 lipca.
Witaj :-)Witam
Miałam sie odzywac codziennie ale jakos po weselu trzeba bylo dojsc do siebie:-) Teraz juz jestem i choc nie nadrobie zaległosci bede juz z Wami