Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No faktycznie, dzieli nas tylko tydzień i 3 dni, będziesz mieć cudowny prezent na święta!!Nikki super,ze z dzidzia ok:-)
No jestesmy w zblizonym ''wieku ciazowyam'';ja mam termin na 26 grudnia.
Ide z pieskiem dziewczynki,Pozniej jeszcze postaram sie zajrzec.Buziaki:-)
Ale masz dzielną córcię, mój synek też do roku na szczepieniach nie płakał, ale przy tym na 18 miesięcy to już była histeria...Witam wszystkie aniołkowe mamy stanowczo za dużo tych mam przybyło w ostatnim czasie.
MG dla Twojego anołka (*) strasznie mi przykro po prostu brak słów.
Wróbelku trzymaj się.
Edytko jak zawsze o wszystkich pamiętasz aż musiałam sie po prostu odezwać. Byłam dzisiaj z małą na kontroli wszystko ok, rozwój znowu na 6+ - pobrali jej tylko krew na badania hormonu tarczycy - tak na wszelki wypadek (wyniki w poniedziałek). Wyobraźcie sobie, że moje maleństwo nawet nie zapłakało tylko patrzyło co pani pielęgniarka jej robi - usłyszałam że takiej malutkiej dzielnej pacjentki dawno u nich nie było.
Kaska dużo zdrówka dla Wiki.
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i znkam jakoś mi ostatnio brakuje czasu ale podczytuję Was i jestem na bieżąco. Trzymam kciuki za staraczki i szczęśliwe rozpakowywania. Wierzę, że kiedyś nadejdzie taki czas i każda z Was będzie tuliła swoje upragnione maleństwo. Buziaki
Dobranoc Olu, spokojnych snów!!Będę chyba zmykała. Miłej nocki