Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam fotek, bo usg zepsute i nie drukuje, tylko na monitorku widziałam, poza tym obraz był rozmazany i mam kontrolę w poniedziałek, jak naprawią, wtedy bez fotki nie wyjdę!!Witaj Nikki a ja czekam na obiecane fotki maleństwa w ogóle gratuluję malutkiego okruszka.
A na razie do zobaczenia później - zmykam bo jestem po dzisiejszym dniu wykończona.
Kasiu, cudowna wiadomość!! To teraz tylko życzę owocnych starań, będę Ci kibicować!!jestem dziewczynki
Wercia jakos się trzyma twarda z niej sztuka
a teraz cytuję wam mojego doktora
"U MNIE MA PANI NAWET POCZWÓRNE ZIELONE ŚWIATŁO"
wszystko pięknie zagojone endometrium odbudowane szyjka czyściutka także jeśli tylko podejrzewam ze zafasolkowałam to od razu tsh i endo a dopiero do gina
kolejna wizyta w sierpniu i chciałby bym przyszła z fasolką w brzuchu
KURCZE JAK SIĘ CIESZE
teraz to ja sie zaczynam bac ale pragnienie urodzenia drugiego dziecka jest bardzo silne ja marze o tym już od jakiś trzech lat ale zawsze był jakiś powod aby poczekac
o badaniach nie mowił bo jak zobaczyl moje poziomy hormonów to stwierdzil ze to było przyczyna ale ja sobie powoli cos tam bede robic na pewno cytomegalie rozyczke i tokso robilam jeszcze w ciazy i wyszly ok wiec to moge sobie odpuscic
teraz czykam na cytologie zreszta co ma byc to bedzie
zmykam spac do jutra
buziaki