• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Nikki a ja czekam na obiecane fotki maleństwa w ogóle gratuluję malutkiego okruszka.
A na razie do zobaczenia później - zmykam bo jestem po dzisiejszym dniu wykończona.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Nikki a ja czekam na obiecane fotki maleństwa w ogóle gratuluję malutkiego okruszka.
A na razie do zobaczenia później - zmykam bo jestem po dzisiejszym dniu wykończona.
Nie mam fotek, bo usg zepsute i nie drukuje, tylko na monitorku widziałam, poza tym obraz był rozmazany i mam kontrolę w poniedziałek, jak naprawią, wtedy bez fotki nie wyjdę!!

jestem dziewczynki
Wercia jakos się trzyma twarda z niej sztuka
a teraz cytuję wam mojego doktora
"U MNIE MA PANI NAWET POCZWÓRNE ZIELONE ŚWIATŁO"
wszystko pięknie zagojone endometrium odbudowane szyjka czyściutka także jeśli tylko podejrzewam ze zafasolkowałam to od razu tsh i endo a dopiero do gina
kolejna wizyta w sierpniu i chciałby bym przyszła z fasolką w brzuchu

KURCZE JAK SIĘ CIESZE

jestem dziewczynki
Wercia jakos się trzyma twarda z niej sztuka
a teraz cytuję wam mojego doktora
"U MNIE MA PANI NAWET POCZWÓRNE ZIELONE ŚWIATŁO"
wszystko pięknie zagojone endometrium odbudowane szyjka czyściutka także jeśli tylko podejrzewam ze zafasolkowałam to od razu tsh i endo a dopiero do gina
kolejna wizyta w sierpniu i chciałby bym przyszła z fasolką w brzuchu

KURCZE JAK SIĘ CIESZE
Kasiu, cudowna wiadomość!! To teraz tylko życzę owocnych starań, będę Ci kibicować!!

teraz to ja sie zaczynam bac ale pragnienie urodzenia drugiego dziecka jest bardzo silne ja marze o tym już od jakiś trzech lat ale zawsze był jakiś powod aby poczekac
o badaniach nie mowił bo jak zobaczyl moje poziomy hormonów to stwierdzil ze to było przyczyna ale ja sobie powoli cos tam bede robic na pewno cytomegalie rozyczke i tokso robilam jeszcze w ciazy i wyszly ok wiec to moge sobie odpuscic
teraz czykam na cytologie zreszta co ma byc to bedzie

zmykam spac do jutra
buziaki

teraz to ja sie zaczynam bac ale pragnienie urodzenia drugiego dziecka jest bardzo silne ja marze o tym już od jakiś trzech lat ale zawsze był jakiś powod aby poczekac
o badaniach nie mowił bo jak zobaczyl moje poziomy hormonów to stwierdzil ze to było przyczyna ale ja sobie powoli cos tam bede robic na pewno cytomegalie rozyczke i tokso robilam jeszcze w ciazy i wyszly ok wiec to moge sobie odpuscic
teraz czykam na cytologie zreszta co ma byc to bedzie

zmykam spac do jutra
buziaki

Ja też się bałam, ale wywalczę drugiego dzidziusia i Ty też. Z toxo i cytomegalii warto zrobić chociaż IgM, żeby wiedzieć, czy obecnie nie chorujesz. A jakie hormony sprawiają problemy/

Dobranoc, słodkich snów:tak::tak::tak:

reklama
tsh mi skoczyło w czasie ciązy potem spadło bardzo nisko zobacze w piatek robie kolejne poziomu
niby tak czekałam na to pozwolenie a teraz nawet nie mysle o przytulaniu
na razie w piatek sie badam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry