• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki ale nadrukowałyście dzisiaj nie byłam w stanie przeczytac 10 stron bo ciągle dochodza nastepne ja dziś tylko na chwilkę cały dzień spędziłam u ciotki na wsi trzeba było pooddychać świerzym powietrzem
syla - jak tam samopoczucie mam nadzieje ze mąż cie dobrze wygrzał ;-)
Nataliał - przykre to co piszesz lekarz są dziwni najlepiej umyc rece i czekać az coś się samo stanie ale fajnie ze sie udalo mam nadzieje ze nam wszystki w koncu sie uda :-)

reklama
hej niusi:-) wygrzał wygrzał:-)
no włąsnie ja tez juz spadam, bo mężulek juz w wyrku zasypia chyba ma focha ze ja ciagle w necie siedze:-)
i krzyczy...pozdrów Zbyszka czy jakmu tam:-)

a taki miał byc swietny specjalista z własna klinika prywatne porody itd ale juz sie dorobił i ma wszystko w dupie to straszne boze do konca zycia sobie tego nie wybacze sa takie chwile kiedy ja poprostu nie wierze ze to sie dzieje naprawde:-(

niusi ja tez nie wiedzialam ale to bardzo proste! musisz skopiowac ten kod url i wkleic go w odpowiedzi w insert link, to jest taka ikonka niebieska kuleczka z takim białym czyms...hahah
ale ci wytłumaczyłam

mała ja tez czasem w to nie wierze, wydaje mi sie ze czasem czuje ruchy Ali, ze to zły sen... ale nie mamy na to wpływu..przeciez dbałysmy o siebie....
ja porostu nie moge pojąć jak lekarze mają nas w dupie! co z nich za ludzie!!

dziękuję syla ale on juz zostanie na stałe czy będe musiała go wstawiac za kazdym razem????
mała prosze nie zadreczaj sie kochana ja wczoraj mialam takiego dola ze wyc mi sie chcialo nie ma chwili zebym nie myslala o tym co sie satlo co sie jeszcze stanie . . . :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry