• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

niusi no wlasnie nie zostaje na zawsze,nie wiem jak wkleic zeby został..

no i juz sie nie dołujcie..to nic nie zmieni!
anesto przesłała fluidki ciażowe wiec trzeba korzystac:-)

uciekam dziewczyny
do jutra
buziale wielkie!

reklama
niusi- teraz to nawet jak masz kase to nic nie znaczy! ja chdzilam prywatnie, wszystkie badania prywatnie ale jak trafisz na jakiegos dupka to nawet kasa nie pomoze! im sie juz wylewa ta kasa!

mała bedzie dobrze musi byc ja sobie nie potrafi wyobrazic inaczej
Dzis oprozmawialam z moja ciocia ona nie moze miec dzieci w tamtych czasach o in vitro mozna bylo pomazyc opowiadala mi co przechodzila my mamy szanse i mam nadzieje ze niedlugo wszystkie zafsolkujemy i bedziemy to opijac soczkiem :-))))

własnie u mnie było odwrotnie myslałam ze jak bede wiecej płacic to bedzie lepiej i co mi z tego przyszło:-( 100% lepiej zajeli sie mna w zwykłym szpitalu jak w tej jego ******j prywatnej klinice:-(

masz racje prawdziwi lekarze to chyba tylko w NA DOBRE I NA ZłE ale mam nadzieje ze sa jescze jacys z prawdziwego zdarzenia ja tez zmykam do lozeczka dobranoc i slodziutkich snow jutro poprobuje z suwaczkami :-)

No to i ja ide do łozeczka szkoda ze sama:-( do igraszek jeszcze 43 dni:baffled: a tak w sumie bez przytulanek to bedzie razem z tymi 43 juz 92dni:szok::baffled: to moze ja juz do zakonu sie nadaje albo jakas dziewica sie ze mnie znowu zrobi:-D

dobranoc wszystkim Buziaki

Ostatnia edycja:
No i przebrnełam przez te 50!!! stron od piątku popoludniu do dzis....KOSMOS!!!!

Witam nowe dziweczyny....przykro ze w takich okolicznosciach....zobaczycie...znajdziecie tu wsparcie...

jesli chodzi o nas to....dzis skonczyła mi sie 3@ po zabiegu, w piatek idziemy do lekarza, i okolo 1 lipca na monitoring owulacji....zobaczymy co bedzie...od dzis łykam olej z wiesiołka-gdzies czytałam ze nie powinno sie łykać w czasie @ bo wzmaga krawaienia....mezus dostanie witaminke a+e...i zaczynamy działanie....

sciskam wszystkie i miłęgo dnia

ps....nataliał...mieszkamy niedaleko

witam i ja, od 8.00 czytałam waszą wekendową produkcję, szlejecie... ale jest miło

anesto, serdeczne gratulacje, jak szybko się zdecydowaliście na kolejną ciążę??
syla28, badania genetyczne kosztują ok 500 zł od osoby, ale można je zrobić na NFZ tylko długo się czeka - ja znalazłam szpital w łodzi terminy są na wrzesien tego roku, jak chcesz to ci dam tel.

witam po kolejnej koszmarnej nocy chyba za duzo mysle stad te moje sny
guska ja tez mam badanie genetyczne we wrzesniu a robie w gdansku w akademi medycznej
zastanawiam sie tylko czy moj M dostanie skierowanie bez zadnego ale

reklama
marlena78, mnie sie udalo zapisac na 25 sierpnia w szpitalu łódzkim, ale ja sie zastanawiam czy nie odmowic, bo kariotyp nic nie mowi i nie wnosi konkretnego.... a jak dostalas skierowanie dla siebie to i powinni bez laski dac ci dla meza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry