• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mordoklejka, podziwiam i gratuluję odwagi na zakupy na zaś...ja kupilam ostatnio spioszki - niestety wlasciciela sie nie doczekaly, wmawiam sobie ze taraz nie bede nic kupowac, dopiero po narodzinach

reklama
Witaski dziewczynki i całuje mocno!!
Jeśli chodzi o rocznki (jak w dobrych samochodach;-)) ja jestem 81 - pisałam już a mój wspaniały mąż 74... i bardzo Go kocham (co też już wiecie;-))
Mi lekarz jak robiłam cytologię rok temu mówił że jeszcze jest czas na książkową ciąże i że wszystko jest OK. Ze nie każda z kobiet musi rodzić dziecko jak jest bardzo młoda.. itp. więc co lekarz to inne zdanie.. ale mi się jeszcze nie zadżyło by ktoś powiedział mi że jestem za stara ....:-) więc trzymam się wersji że jestem młoda :-)

Anesto - gratuluję!!!!!!! i książkowych - już 8 miesięcy życzę!!!

syla - hmmm te bliźniaki????? dobre dobre:-) dziękuje za szczodrość :-), aaa i ja też rok temu ważyłam 68.. teraz już wiecie ile :-p

Miruś - wiem że dobrze że być winną i dlatego Ciebie obarczyłam ją.. za imprezkę , wartałoby ją dzisiaj powtórzyć.... już wczoraj zażyłam ostatnie prochy..więc??

Teraz idę zjeść coś bo brzusio się domaga pokarmów...

a co!! trzeba myslec pozytywnie....mam juz mase rzeczy dla maluszka...a moja mama!!!! normalnie ciuszków tyle ze 3 dzieci mozna naraz wychowac...

gadałam przed chwilą z bratówka...dzis jest sekcja maluszka....ale lekarze podejrzewaja jakies zakazenie, ale konktente...okazało sie ze lekarz zbagatelizował wyniki z przed 2 tyg...były jakies bakterie w moczu...no i poza tym zle był obliczony wiek ciazy...nie wiem jak to sie stało,ale podobno maluch był o 3 tyg starszy niz lekarz twierdził....wszystko przez to ze ta dziweczyna zaszła w ciaze praktycznie zaraz po stracie pierwszego dziecka...okazało sie ze to zaraz to po 2 tyg!!! wszystko to jest dziwne...i dla mnie takie nie wiarygodne.....

ja za to mam dzis lenia i nie chce mi sie pracowac....ale czego nie zrobie teraz bede musiała nadrabiac nocą, wiec musze sie zmobilizowac....ale najpierw chyba pojde do kuchni i zrobie sobie cos do zjedzenia....moze jajecznice??

a poza tym to się wam pochawlę....
http://www.gospeljoy.pl/

to strona chóru w którym spiewa moja siostra a ja kiedyś śpiewałam....
tak w polowie strony sa dema piosenek z najnowszej płyty...i mnie tez tam słychać...ale oczywiscie w chórze nie solo!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
modroklejka - i tak to jest że szukają przyczyny a później okazuję się w przeważającej większości że jest to wina i niedopatrzenie lekarza :wściekła/y::angry: ale my wkońcu idąc do nich cały czas się łudzimy że idziemy do specjalisty i że napewno nam pomoże..itp.. owszem niektórzy pomagają inni pomagają nam by się znaleźć po drugiej stronie.. i tak tu jak w reklamie znaleźć kogoś komu można zaufać - BEZCENNE

Zjadłam już śniadańko... pyszne bułeczki czarne z ziarnkami i do tego pomidorek sałateczka jajeczko:-) ogórek:-) serek biały ze szczypiorkiem i papryczka - mniam mniam...ale za dużo zrobiłam i nie ma kto zjeść..tak niewinnie wyglądaly te dwie bułeczki ale jakoś się nie zmieściły...:happy2:

i tak.. dzisiaj pusto bo ja jestem w domku :wściekła/y::-D:-) gdzie się podziały nasz gaduły!!!! Wchodzić z WYRA maleńkie życie jest piękne :-):-)
Pewnie robicie badańka tak jak pisałyście...ja też miałam dzisiaj porobić ale autko u mechanika (bo jakiś PALANT wjechał w Nas i rozwalił pół auta:wściekła/y:) i trzeba klepać, malować itp.. więc nóżki bolą i nie chce mi się dzisiaj łazić po mieście na nózkach...jeszcze bym za dużo schudła i wtedy by się stało :-D

hej dziewczynki!!

słodziutka- chyba do Ciebie wpadne na to śniadanko:-)

ja wstałam 25 minut temu, nie mogłam wczoraj zasnąć do 2 w nocy oglądałam dzienniki Briget Johns na kanale niemieckim...haha połowy nie rozumiałam:-) zasnełam grubo po 2...
na popołudnie spróbuje sie zarejestrowac do lekarza rodzinnego i zobaczymy czy da mi jakies skierowania, a jak nie to zrobie prywatnie.. i tak musze isc bo na wypisie ze szpitala bylo ze mm zrobic przeswietlenie płuc...podobno po kazdym porodzie kazą robic standartowo...

witam dziewczynki po wekendzie:-)
trochę sie tu działo:-)

co do MODERATORA- to zgłaszam sie na ochotnika:-) ale nie szalejmy z tymi "zasadami" bo najfajniej sie gada spontanicznie! ale faktycznie mozna by oddzielny wątek o badaniach gdzie zawsze nowa osoba mogłaby tam zajrzec" ale tylko liste bo rozmowy lepiej prowadzic tu:-)
gadu gadu na zywca nie wypaliło więc chyba najlpiej jak sie tu gada:-)

no i niech ktos w koncu wytłumaczy jak sie wkleja suwaczek Na STAŁE!!!!! :-)

Cześć pisarki:-)
Hmm,trochę poczytałam,ale mniej więcej.
Dlaczegotak,moderator jest tylko przedstawicielem przed Aniaslu;-) tzn.prosi o stworzenie ukrytego wątku,sam nie może.Ile można napisać w postach to też ustawienia forum.Ileś tam znaków musi być.A to racja dziewczyny,możemy się umówić,co by po jednym zdaniu nie pisać.
Ja z wątkiem ukrytym myślałam kiedyś,ale hmm chyba właśnie temat tego forum wymaga otwartego.Bo jak "stare" kumpele będą plotkować na zamkniętym,to na takim ogólnym będą pustki,zdawkowe informacje i nowe dziewczyny nie będą m miały ochoty dołaczać.A zadanie tego forum to przecież wiecie,ma pomagać jak największej ilości aniołkowych mamuś.A z drugiej strony to już nie raz robiło się tu osobiście i fajnie,taka zgrana ekipa,a potem grono się powiększało,więc tematy prywatne znów zanikały,wracały te o badaniach.Także porządek jakiś by się przydał.Myślę,że dobrze było by stworzyć wątek informacyjny,gdzie jedna osoba dopisywała by odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania z innych wątków.Żeby nie było dyskusji,bałaganu,tylko same info jakie badanie,kiedy co można itp.
I jeszcze kiedyś prosiłam góę" żeby w tym dziale nie było reklam ciuszków dla dzieci,porodów rodzinnych itp.,ale nic sie chyba nie dao poradzić.A jak ktoś tu trafia po starcie,to chyba bolę takie rzucające się w oczy teksty.
No to tyle mogę doradzić jako stara bb-owiczka:-D Jak ktoś będzie tu rządził,to służę pomocą.
Uff,ale się rozpisałam i to chyba chaotycznie,ale podczas zabawy z trzylatkiem;-)
Buziaki.

słodziutka- ja moje autko rozwaliłam w dniu ślubu jak jechałam do fryzjera!!
cały zderzak zerwałam i błotnik wgniotłam, mi sie nic nie stało ale to był dodatkowy stes dla mojego maleństwa:-(

mordoklejko a gdzie robiłas badanai? szczególnie na toxoplazmoze bo nie wszędzie robią...

ups.miałam nie pisać po jednym zdaniu :-)
heheh
tak jakos...

SWIETNA MUZYKA:-))))

Ostatnia edycja:
reklama
A z drugiej strony tematyka nie wyklucza tego,że możemy się zaprzyjaźnić:-D Ja bym z wieloma z Was chętnie pogadała;-):tak:
Ale mogę Wam po kilku latach na bb powiedzieć,że bardzo trzeba uważać z pisaniem na otwartym.Różni są ludzie i do różnych rzeczy spraw mogą wykorzystać wasze info,rzekomo nic konkretnego.Już miałyśmy z dziewczynami różne przykre przygody.Po prostu trzeba pamiętać,że net jest dla wszystkich:baffled: także może fajnie by było mieć drugi zamknięty wątek,zawsze można kogoś dopisać.Tylko weryfikacja takich osób naprawdę jest trudna.Co jakiś czas trafia się jakiś osobnik,który coś ściemnia,coś chce komuś zaszkodzić,dla własnego interesu,albo dla "sportu":wściekła/y:
Jakby co mogę odnośnie tworzenia zamkniętego coś doradzić.
Pozdrawiam gaduły.Muszę lecieć.Papapa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry