• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

syla...maiałam wiele "wpadek" z badaniani i dlatego nie polecam ci Lux Medu na Roosvelta, i Limu w Starym Browarze...ja prawie wszystkie badnia robiłam w Certusie lu w Daignostyku na Alejach Solidarności-ale polecam Diagnostyka...jest tanszy i nieco szybszy...robiłam tam wszystkie z krwi...toxo tez, i antyfosfolipidowe tez...te zresztą tylko w Daignostyku ci zrobią...tzn podobno robią też na Polnej, ale tam nie dotarłam...a genetyczne w Centrum Genetyki Medycznej na ul. Grudzieniec...

reklama
Gabi masz racje...
a my to ostatnio wiele tematów osobistych poruszamy ...zdjęcia, praca miejsce zamieszkania...a tu zajrzec moze kazdy...

a gdzie jest ten DIAGNOSTYK????

znalazłam w necie ze na Przyjaźni? gdzie to jest?

Witaj śpiszku _ syla :-) byłam na lutówkach i tam przybywa cały czas mam :-(a mnie smutno że odlączyłam się od nich...niestety nie dane mi bylo być ani na październikówkach ani na lutówkach...
Suwaczek na stałe - wklej bbcode w Twoim podpisie i będzie za każdym razem się pokazywał nic nie robiąc..wszystko masz w ustawieniach a bbcode skopiuj sobie i wklej w podpisie

Gabi kochana a Ty nie chciałabyś zosatć MODERATOREM?? Przecież jesteś bardzo doświdczoną bb mamą i wiesz bardzo dużo, na Ciebie zawsze można liczyć. Wiesz jak posugiwać się menu bb? Co Ty na to kochana..
Gdybym mogła, a chyba mogę:-) wystawiam bardzo ostrożnie Twoją kandytaturę? Cio Ty na to?

Syla,dlatego ja mimo całej życzliwości dla Was,nie piszę tu za bardzo,nie wklejam zdjęć.Taką mam zasadę,po 4,5 roku na bb;-) Są ludzie i kaloryfery niestety:baffled:
Trzymajcie się.

Gabi - napewno podołasz!!! Kto jak kto naprawde się znasz.. mogłabyć NAS też troszkę naprowadzić, powiedzieć co i jak, poratować gdy np. ktoś nie wie jak suwaczek wkleić itp. Zresztą nawet o badaniach wiesz dużo, jesteś mamą - masz doświadczenie jak NIC

Wiec nie zastanawiaj się za długo bo chcąc nie chcąc to siłą Cię zmusimy do tego byś się nami zaopiekowała i nie pozwoliła by ktoś nas skrzywdził :-):-):-)
Więc czekamy do wieczora na odpowiedź.

Syla - moderatorem być nie jest to hop siup... bo naprawdę trzeba znać się na rzeczy i mieć czas na to.. Gabi naprawdę ma doświadczenie wiec bardzo by Nam pomogła jak robi to zresztą ZAWSZE

reklama
Diagnostyk jest na Alejach Solidarności, za Castoramą....w szpitalu...wchodzi się przez wejscie do szpitala....

A z tych demówek polecam wam Potężny i Lift the saviour up....to moje ulubione, ale i tak lubie wszystkie!

Gabi na Moderatorke!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry