• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
cześć dziewczynki ja też się dziś późno obudziłam ale już jestem po śniadanku niestety wpadłam tylko na chwilke bo ktos mnie tu po chlebek wygania do sklepu hahaha więc trzeba ruszyc tylek ale mi sie tak nie chce

no kawałeczek to masz? chyba na nogach nie podołasz:-)
kurde a tak na powaznie to brakuje mi moich znajomych , mojej przyjaciólki..wszyscy zostali tam skad pochodze:-( .tu mieszkam od niedawna i mam tylko znajomych z pracy....
bo jak sie tu przeprowadzilam to zaraz zaszlam w ciaże i jakos nigdzie nie bywałam....
brakuje mi kolezanek..wiec zapraszam na kawkę

syla - odnosnie badan genetycznych to z tego co mi mowila kumpela w szpitalu to ona czekała chyba 2 miesiące na NFZ u nas w bydgoszczy wiec moge dac ci numer do szpitala jakbys chciala i bys sie dowiedziala czegos wiecej

mordoklejka, powiedz mi jeszce o swoich badaniach genetycznych, robiłas tylko kariotyp czy cos jeszcze?? bo jak sam kariotyp tyle kosztuje to ja dziekuje bardzo. no i co z tych badan wynika...

ja kurde nie wiem czy jest sens zebym robila genetyczne, bo za nim by był wynik to pewnie bede juz w ciaży... nie wiem czy robic...
napewno porobie wszytskie inne...

Syla - wiem jak to jest.. u mnie niby "przyjaciół" dużo ale to tylko grubymi nićmi szyte.. naprawdę to tylko znajomi na których nie zawsze mogę polegać...mam tylko męża który jest dla mnie wszystkim... ale faktycznie brakuje mi prawdziwej przyjaciółki takiej jaką miałam...ale ONA wyjechała bardzooo daleko i już nigdy nie wróci do kraju..:-( Więc wiem co znaczy...

niusi@ witaj kochana i rusz tyłeczek po chlebek - nie żebym Cię wyganiała :-);-);-) ale jak trza to trza ;-);-) Buziale cieplutkie

syla przestan tak pisac bo na dupe zaraz dostaniesz nie wolno nam tak myslec wszystkie sie boimy ale trzeba byc dobrej mysli ja sie tak łatwo nie poddam :-)

reklama
guska - witaski

a co do tych badań dostałam całą listę (chodze prywatnie do ginka) i pytałam się ile kosztuje i ok 2500 zł... nie wiem czy będę robić.. chciałabym z NFZ ale znów terminy, tu nie chodzi o kasę tylko czy jest sens? Jeden lekarz mówi że nie drugi że tak? sama już nie wiem :-( Głupia jestem jeśli chodzi o te badania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry