• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A może "nie dziękuję" aby nie zapeszyć?
Wróbelek jest 2 dni przede mną więc tez ma już donoszoną, ale kontaktu z nią nie mam więc nie wiem.
Zaglądałam na lipcówki, nie piszę tam ale czasem zaglądam. Milgak, niektórzy ją pamiętają pewnie, wstawiła zdjęcie Hanusi, urodzonej w 32 tc, ale malusia!! Termin miała na 6 lipca a malutka urodziła się 5 maja.
Pixelko, jak samopoczucie?
Ola15, dawno Cie nie było.
Anetko, brakuje mi Twoich nowych przepisów.

reklama
pixellę roznosi energia, ciągle jest w ruchu, trochę była i już polecaiała. :-)
przyszła mamusia.. fakt, po Mnie będzie jeszcze kasiekkm z terminem na lipiec i Aga Irl z sierpnia, później Syla. A i tak dzieciaczki same wybiorą termin, chyba ,że CC to już inaczej.

Selenko gratuluję, na pewno będzie zdrowe i śliczne, nic się nie martw :tak: Weszłam na lipcówki i zobaczyłam córeczkę Miglaka, taka maleńka, ale widać, że wszystko dobrze, taka uśmiechnięta się wydaje :-)

ola81, słuszna uwaga.
My wszystkie praktycznie poroniłysmy rok temu na przełomie czerwca i lipca. Po skończonych badankach, odczekaniu 3 miesięcy min (choc nie wszystkie), starałyśmy sie o fasolki, stąd ten wysyp.
Za rok będziemy świętować przyjście na świat waszych dzieciaczków, głęboko w to wierzę , tak jak wierzyły dziewczyny z tego forum , które mnie tu przyjęły.

reklama
selenko ja wierzę że teraz czas jest na nas, abysmy to my za rok mogły ustępować miejsca innym. Mam nadzieję żę mamom które nie będe po przykrych doświadczeniach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry