Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

coś w tym jest...
brzusio bardzo ładny;-)
niestety wiem co mówię -o ile pistolet strzelający zza rogu jest możliwy o tyle pies tropiący samochód po śladach opon już nie -a taki odcinek był
golonka zjedzona, dziś robię żeberka-ten brzuchol po dzidzi to mi chyba do końca życia zostanie -a taki miałam jak decha jeszcze w styczniu. Siostra mi nie pomaga mówiąc -po co gubić i tak Ci znowu urośnie lepiej jak już jest naciągnięta skóra -rozstępów nie będzie

tylko jak to baba chciałam się skonsultować z kimś jeszcze i widać niepotrzebnie!!! nie dowiedziałam się niczego i jeszcze się nie wyspałam -a tak mi głowa leci chociaż po kawie jestem (kawy nie piłam od dawna).Kochane ja już jestem i powiem wam jedno -nie opłacało się rano wstawać, tłuc w korkach i iść do tego gina!!! to była porażka medycyny. Pierwsze pytanie było -a gdzie miała pani zabieg, a skoro w tamtym szpitalu to po co tu pani przyszła? No jest lekkie zapalenia -ale nie dam żadnych leków, no śluz zabrudzony też jest -ale tym się nie martwić. Jak nie będzie @ zrobić test i przyjść, jak będzie to luteina od 14 do 25dc... Nic k***a nowego -myślałam ze coś wytłumaczy, uspokoi, doradzi -no doradziła -nie chcieć dziecka bo jak się chce to nie wychodzi... paranoja!!!

She1978 czytałam kiedyś że seriale nie są zdrowe dla psychiki właśnie ze względu na to szczęście -człowiek się naogląda, zakoduje że tak musi być i widzisz... Ostatnio byłam u siostry i śmiałam sie z niej ze w szpilach podłogę ściera (coś się wylało) jak Brooke Logan z foresterów, na co odpowiedziała mi ze Brooke nie ściera podłóg... i nigdy nie sikacoś w tym jest...
She dokładnie konował![]()
a jeśli chodzi o seriale to oglądam a raczej słucham bo TV cały dzień dudni -jak nic nie ma to w kółko puszczam LEJDIS -bo mnie rozwala ten film -mojego S zresztą też i nie znudził nam się jeszcze po 28 razach oglądania. A widziałaś WŁATCY MÓCH??? bomba po prostu!!!
No nachodziliśmy się 2 godziny, ja z sił opadłam i czuję brzuszek...Nikki jak spacerek?? Udany?