Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A witaminy kupiłaś sobie jakieś?Witaj 13x13
No lekarz to Ci sie trafil...katastrofa...
Ja wrocilam z zakupow i jem pomarancze...Znowu cos mi nic nie wchodzi.Zgubilam juz 5 kg,ale za to pewnie pozniej nadrobie i bedzie o wiele wiecej kg-hihi.
Pozdrowionka dla Wszystkich![]()
Od pół godziny biorę się za pranie............Nikki to teraz sobie odpocznij
She pięknie, choć bardzo smutno napisałaś "ból jest wieczny" Mam wrażenie, że już całe wieki tęsknię za moim synkiem i choć ogromnie się cieszę z tej ciąży, to w niczym tego bólu nie przytępiło.
No skąd wiesz?;-);-)Aha, i pewnie Ci się nie chce :-)
Ale już naprawdę idę, bo potem nie odkopię się z roboty....Mama sówka superaśny suwaczek, ani się obejrzymy i dojedziecie do końca
Dziewczynki przekazuje że u Marti wszystko ok, w piątek ma USG i brzusio jej się zaokrągla jak piłeczka...to już 14 tydzień![]()
mamo sówko witam, jak samopoczucie? Jakieś poranne mdłości?;-)
a tak to bardzo dobrze się czuję tylko nie chce mi się w pracy siedzieć
ale dziś idę na urodzinki sisterki:-)Kochane ja już jestem i powiem wam jedno -nie opłacało się rano wstawać, tłuc w korkach i iść do tego gina!!! to była porażka medycyny. Pierwsze pytanie było -a gdzie miała pani zabieg, a skoro w tamtym szpitalu to po co tu pani przyszła? No jest lekkie zapalenia -ale nie dam żadnych leków, no śluz zabrudzony też jest -ale tym się nie martwić. Jak nie będzie @ zrobić test i przyjść, jak będzie to luteina od 14 do 25dc... Nic k***a nowego -myślałam ze coś wytłumaczy, uspokoi, doradzi -no doradziła -nie chcieć dziecka bo jak się chce to nie wychodzi... paranoja!!!
Mama sówka a ja to mogłabym dziś z łóżka nie wychodzić ale ten pomylony lekarz...musiałam iść na tą wizytę

She dokładnie konował![]()
a jeśli chodzi o seriale to oglądam a raczej słucham bo TV cały dzień dudni -jak nic nie ma to w kółko puszczam LEJDIS -bo mnie rozwala ten film -mojego S zresztą też i nie znudził nam się jeszcze po 28 razach oglądania. A widziałaś WŁATCY MÓCH??? bomba po prostu!!!
Wiesz co dla mnie jest najgorsze...Ja podejrzewam, że będę miała tak samo. Jak drugi raz uda mi się zafasolkować i tym razem donosić, to tak czy siak będę to Maleństwo traktowała jako drugie moje dziecko. I nie będzie miało dla mnie znaczenia, że mój pęcherzyk miał tylko 6mm, nie miał jeszcze rączek czy nóżek i że nie biło mu jeszcze serduszko. To wszystko mogło mieć miejsce, gdyby życie nie było tak okrutne...