• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mój Szef zdobędzie wiedzę a ja bezrobocie? ;-) Chyba nie zaryzykuję :-) Za bardzo lubię swoją pracę... Szefa zresztą też, tyle że to straszy gość i może nie załapać tego żartu tak jakbym chciała ;-)

Racja:-D

Wiecie co dziewczyny tak sobie myślę czy nie iść jutro i nie zrobić hormonów... Może lepiej wykluczyć te plamienia -że to nie progesteron... następna okazja w przyszłym cyklu bo to się robi między 20 a 23 dniem o ile dobrze przeczytałam...
SCHIZUJĘ JUŻ??? czy to jeszcze bezpieczne stadium???

Witam Dziewczyny
dawno nie zaglądałam.Jakoś weny nie ma i ogólnie ciężko trochę...

Dziewczyny, czy któraś z Was brała Diphergan i Kaprogest w ciąży??

Tak ja brałam i jedno i drugie -kaprogest -dość bolesne zastrzyki... a diphergan na uspokojenie :) albo w tabl (trochę chyba słabszy) lub w zastrzykach -mocniejszy -dobrze po tym spalam.

pozdrawiam wszystkich

hej królewny
a ja dziś męża na targ wyciągnełam no ale w nagrodę na obiadek dostanie pyszne bitki wołowe z kaszą gryczaną i będzie się cieszył jak dziecko
powoli rozglądam się za jakąs nową ciekawą pracą ja bardzo lubię papierkową robotę więc najchętniej coś w tym kierunku
Agata pierwszy raz usłyszałam to powiedzenie i uśmiałam się do łez
miłego dzionka

reklama
Muszę Wam jeszcze napisać, że w niedzielę się przełamałam i powiedziałam Michałkowi, że jestem w ciąży... Reakcja była taka, że wszyscy się popłakaliśmy... Wtulił się we mnie jak mógł najmocniej, a za chwilę zaczął mówić do brzuszka i witać się z Dzidziusiem i na poczekaniu wymyślił imię dla braciszka, bo jak będzie siostrzyczka to zarezerwowałam Daria - taki mały prezent dla mojego męża Darka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry