• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chciałoby si,e miec taką nadzieję, ale niestety poronienia sie zdarzają i myślę, że zdarzać nie przestaną, niestety. Ale dobrze,że jest takie forum jak to. I takie dziewczyny jak WY.

reklama
Selenko gratuluję!!! Ech szkoda, że Was starych wyjadaczek tak mało ostatnio, ale taka kolej rzeczy.
Kurczę na prawdę dużo maluszków w najbliższym czasie przyjdzie na świat, fajnie. Trzymam kciuki za spokojne i bezbolesne rozwiązania!

Witam
dzis połknełam dosłownie połknełam pol arbuza ta polowka wazyla 4 kilo i jeszcze dwie nektarynki wiec to chyba nie brak witamin
Jak owocowo;-)

Chcialam Was zapytac o witaminki.Jak juz pisalam lekarz kazal mi brac tylko kwas foliowy...Czy myslicie,ze moge sobie na wlasna reke jakies kupic?
Ja od 12 tygodnia biorę witaminki pregnavit
PREGNAVIT 30 KAPSUŁEK - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.

przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)
Na pierwszym to chyba łapka macha :-) Super.

Mega dół... Właśnie skończyło się "M jak miłość".
Ja ja poroniłam to chyba Cichopkowa w serialu zaczynała ciążę:-(

Kto ma tvn style wlasnie sie zaczyna niania zagraniczna oj bedzie sie dzialo
Lubię to oglądać.

wizyte mam 29 czerwca o 17.30. u mnie nadal objawów brak.... to juz nie jest śmieszne :-( cyce dalej mnie bolą ale poza tym to nic no i brzusio ciagnie czasem i rośnie nadal...
Pati ja też na początku nie miałam za dużo objawów. Mdłości pojawiały się i znikały. A brzuch to mi zaczął chyba od 10 tc rosnąć. Głowa do góry.

Co do seriali, to też jestem fanką CSI :-D:-D
W którymś odcinku ma się pojawić Michał z "na wspólnej"- tylko ciekawe kiedy ten odcinek będzie w Polsce.

Ja tylko daje znać, że jeszcze żyje :-(
jutro dzwonie do lekarz tak bardzo sie boje o moje wyniki , że nie będzie nam dane mieć dzidzi . . .
Trzymam mocno kciuki za wyniki. Odezwij się jak będziesz coś wiedziała. Przytulam.

już nie ma nikogo z tej ekipy która mnie tu przyjęła :( brak dziewczynek...:-(
Ja jestem ;-);-);-)

Od dziś oficjalnie moja ciąża donoszona. Skończyłam 37 tydzień.
Super, bardzo się cieszę :-D:-D

U mnie betka zrobiona. Lecz wynik dopiero jutro o 13 :-(
Czekam i trzymam kciuki ;-)

buziaki dla was i miłego dnia
Witaj Pixellko :-D:-D

A to my dziś 23 tc- sam brzusio

Mamo Sówko, cudny suwaczek!!

Dziękuję:tak:

przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)

Ale kochane maleństwo:-D

Wolę CSI-serial bez złudzeń

My zawsze z Mężusiem to oglądamy tylko teraz są takiego godziny, że już nie wytrzymujemy:-p

mamo sowko doczytałam :) gratulacje :-D :-D ciesze się z kolejnej fasolki...

Dziękuję:tak:

Ja tylko daje znać, że jeszcze żyje :-(
widzę, że "starych" dziewczynek mało :-(
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno mysle o was cały czas ale doba za krótka dla mnie na wszystko niestety :-(
padam na ryjek jestem po dwóch 12 i nie mam siły sie nawet ruszyc jutro dzwonie do lekarz tak bardzo sie boje o moje wyniki , że nie będzie nam dane mieć dzidzi . . .

Kochana trzymam za Was kciuki:-)

Dzień Dobry.
Od dziś oficjalnie moja ciąża donoszona. Skończyłam 37 tydzień.

Gratuluję donoszonej ciąży:-) teraz to już chyba pójdzie z górki:-D

Witam się dziewczyny z rana, ja nie śpię od 5, bo mnie Mężuś obudził wychodząc do pracy, ale jakoś mi to nie przeszkadza, bo nie umiem spać:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry