• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tez zmykam kochane.Ide ogladac filmik.
Kingus slicznie wygladasz:)

Chcialam Was zapytac o witaminki.Jak juz pisalam lekarz kazal mi brac tylko kwas foliowy...Czy myslicie,ze moge sobie na wlasna reke jakies kupic?
No i jesli tak to jakie?Nie znam sie na tym za bardzo;slyszalam tylko o Zentrum Materna czy jakos tak sie nazywaly...
Doradzcie cos.
Buziaki i do juterka:)

reklama
MamaSówka gratulacje!!!
Mama Sówka tak się cieszę! I Gratuluję!
Teraz już wszystko będzie dobrze, ciepełko, słoneczko przez co mniej infekcji, pełno pysznych owoców dla bobika o wiele lepiej na ciążę :-)A na kiedy m/w byłby termin? Może w Walentynki :-)

Mamo Sówko - gratulacje z calego serca !!!

Mamo sówko, super beta, gratuluję, kiedy do lekarza?

Mama Sówka:) ale się cieszę!!! Dbaj teraz o siebie i Maleństwo !!! Chuchaj i dmuchaj !!! I obowiązkowo zostań z nami, bo takie wieści jak Twoja dzisiejsza po pierwsze powinny się tu pojawiać codziennie; a po drugie: dają nam oczekującym na swoją fasolkę NADZIEJĘ, czyli to czego nam najbardziej potrzeba.

Dziękuję kochane ja też się cieszę:-) Termin na 21 lutego:-) oczywiście, że Was nie opuszczę bez Was nie dałabym rady...do lekarze chyba w następnym tygodniu pójdę, bo teraz jest jeszcze za wcześnie:-):-p

Strasznie mnie dziś bolał ząb, ale nie wzięłam tabletki i na szczęście mi przeszło:-):-) ja też biorę falvit, ale jutro chyba dokupię witaminki jakieś:-)

Kinguś śliczny brzusio:-)

13x13 hehe dobre to było:-)

Ostatnia edycja:
Ja tez zmykam kochane.Ide ogladac filmik.
Kingus slicznie wygladasz:)

Chcialam Was zapytac o witaminki.Jak juz pisalam lekarz kazal mi brac tylko kwas foliowy...Czy myslicie,ze moge sobie na wlasna reke jakies kupic?
No i jesli tak to jakie?Nie znam sie na tym za bardzo;slyszalam tylko o Zentrum Materna czy jakos tak sie nazywaly...
Doradzcie cos.
Buziaki i do juterka:)
Mi lekarka zaleca po 12 tygodniu witaminy zacząć brać, u nas najpopularniejsze: Prenatal, Elevit, Feminatal, Centrum Materna... Ja biorę akurat Prenatal, bo dawkowanie jest raz dziennie.

Mamo Sówko, cudny suwaczek!!

przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)

Załączniki

• P1020623.JPG
    P1020623.JPG
    47,2 KB · Wyświetleń: 54
  • P1020624.JPG
    P1020624.JPG
    40,8 KB · Wyświetleń: 58
  • P1020626.JPG
    P1020626.JPG
    40,8 KB · Wyświetleń: 57