Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieje, że trafisz na super ginka :-):-)jutro jestem umówiona do nowego ginka -miałam nie iść bo się profilaktycznie zapisałam ale możne lepiej iść... zapytać o radę
Ale wam naśmieciłam teraz -za wszystkie czasy się wyżaliłam aż mi głupio
hej kobietki
dopiero włączyli nam prąd była jakś awaria i pół miesta bez energii i oczywiście ja muszę mieszkać w tej połowie

Ważne że już jest;-)Bomba:-)Olu tak jakoś mi się uroiło -albo albo. Zobaczymy co z tego będzie -marzy mi się domek z ogródkiem i dzieciaczki (taka zatwardziała karierowiczka była ze mnie!!)

;-)
Ja dzisiaj zrozumiałam, że na pewno ktoś/coś nade mną czuwa.
Gratuluję ;-);-)aaaaa swoj instynkt macierzynski zaspokajam mamkujac ... jezykowi. Moj pies morderca go pokaleczyl, a jezyk jeszcze byl slepaczkiem. Mama go odrzucila i teraz karmimy go mleczkiem dla niemowlat. Dzis drugie oczko otworzyl :-)
Teraz odpoczywajWitam Dziewczyny, ja wrócilam z zakupów padnięta, dziecko mnie wykończyło... wszystkiego musi dotknąć i wszędzie pójść...

Oj Nikki jak bardzo bym chciała ale nie chcę się nastawiać -chociaż jak test będzie z jedną I to i tak będę ryczała jak bóbr. Ślicznego synka masz -słodki jak te pączki:-)
Daje mega w kość, mały uparciuch...
Kasiu, współczuję... jak sobie przypomnę PMS to słabo mi się robi.........jejku ja na nic nie mam siły spać mi się znowu chce
juz mam dość taka huśtawka nastrojów źle na mnie wpływa już by mogła przyjść ta @ wtedy pewnie bym sie trochę uspokoiła