• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Głosowanie na plus pomorza!!! Ja sobie wszystko zapisuję:-) a mężowi powiem ze w głosowaniu internetowym zwyciężyło pomorze -każdy powód jest dobry. A ja się zastanawiam co u Pixelli??? wie ktoś czy już czy jeszcze nie??? dzidziusiowi było dobrze w brzuszku.
Dziewczyny spać mi się chce -ten dzień mnie wykończył. Czytam was cały czas tylko do kuchni kursuję co chwilkę:tak:
nie nie ja mówie za dolnośląskim:-)

reklama
Kinguś super wyglądacie we dwójkę:-D
Nikki jeszcze raz dziękuję:tak:
Kasiu a moze witaminek brak ze tak Ci śpiąco???
Ola15 ja liczę każdy głos -a głosowanie trwa:-)

Ja uciekam bo też mi jakoś śpiąco -pazurki zrobione mężuś zaraz będzie. utro rano pobudka -o 9 mam lekarza. Zobaczymy co to za ziółko -choć mojego stałego ginka nikt nie pobije -jest uroczy!!! Dobrej nocki dziewczynki -do jutra:-)

kinguś jak fajnie wyglądasz. Tak szczuplutko :-)

Kinguś super wyglądacie we dwójkę:-D

Ja uciekam bo też mi jakoś śpiąco -pazurki zrobione mężuś zaraz będzie. utro rano pobudka -o 9 mam lekarza. Zobaczymy co to za ziółko -choć mojego stałego ginka nikt nie pobije -jest uroczy!!! Dobrej nocki dziewczynki -do jutra:-)
Dziękuje za komplementy ;-);-)miło się na serduszku robi. Buziaczki ;-)

Tylko nie drap za mocno M tymi pazurkami ;-)

Ja też uciekam. Idę obejrzeć "bez śladu" na tvn.
Do jutra moje kochane

reklama
witamin chyba nie brakuje chodze po mieszkaniu i wcinam jakies owoce
dzis połknełam dosłownie połknełam pol arbuza ta polowka wazyla 4 kilo i jeszcze dwie nektarynki wiec to chyba nie brak witamin

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry